Wilmaa aikuisille

Ihan vähän aikaa sitten seurasin keskustelua miten lasten ja varmasti etenkin erityislasten Wilma merkinnät ovat usein negatiivissävytteisiä.Keskustelussa mietimme  millaisia merkintöjä itse saisimme. 
 
Minä voisin saada tälläisen:
 
Nypä haukotteli jo työvuoron alussa. Ennen yövuoroa tulisi huolehtia kunnon päiväunista. Voisitte kotona keskustella siitä, millaisia eväitä yövuoroon tuodaan; jäätelö, karkki ja limsa eivät ole soveliaita ja ravitsevia eväitä. 
 
Nypä jätti viime yönä osan verensokerimittareista kalobroimatta, kertoo ettei löytänyt niitä. Niiden etsiminen kuuluu kuitenkin työtehtäviin ja kalibrointi tulee suorittaa annettuna ajankohtana. 
 
Nypä on lisäksi kahvinjuoja ja hänellä on (taas) tämän kuun kahvipaketti tuomatta vaikka on loppukuu Huolehtisitteko kotona, että Nypä tuo kahvipaketin töihin Ei ole kiva, että yksi jättää kahvipaketin tuomatta ja juo muiden kahveja.
 
Nypä tulee aina ajoissa töihin, siitä isosti PLUSSAA! mutta joskus Nypälla on haasteita tarttua työhön ja työvuoron alku menee höpöttelyksi. Voisitte keskustellä tästä kotona.
 
Millaisen sinä saisit?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *