Miksi meille EI tule vahakangasta

Ennen mökille lähtöä pohdiskelin ja pyytelin vinkkejä erilaisista vahakangasvaihtoehdoista. Postauksen löydät täältä. Kiitos kaikille vinkeistä, jokainen oli varteenotettava vaihtoehto! Jäin miettimään vaihtoehtoja, ja jo heti ensihetkellä Kristaliinan vinkkaama karkaistulasi pöydän päälle tuntui oikealta vaihtoehdolta.

Sitten menimme mökille. Siellä pöydän päällä oli vahakangas.

Näky oli pääasiallisesti tämä:

img_0037.jpg

 

Ei varmaan tarvitse sanoa, että meille EI tule vahakangasta, vaan nyt selvitellään lasiratkaisua 😉

 

Kristaliinalle kiitos vinkistä!  

Kommentit (4)
 1. Niinpä niin. Mutta huom. vahakankaitakin on monenlaisia. Tunnen juuri tuon yksilön ja se on tosi ohutta ja kevyttä, esim. Marimekon kankaat ovat paljon paksumpia ja hankalammin uudelleenjärjesteltäviä. Mutta eivät varmaan täysin vastustuskykyisiä. Muistanpa muuten eräänkin MinEnan, joka juuri samaisesta syystä hankitun Finlaysonin vahakankaan alle kurkisteli tämän tästä samassa tilanteessa… tosin puolta pienemmän pöydän kuin teillä, eli kevyempi oli pienempää kangasta pyöritellä.

  1. Totta, ko. kangas oli todella liukas, mutta osoitti sen, että eräänkään MinEnan hermot eivät kestä jatkuvaa uudelleen järjestelyä jos sellaista sattuu tapahtumaan ;D

 2. Hihi! Ja ainahan sinne lasin alle voi laittaa jonkun nätin kankaan 😀

  Mut joo kiva, jos vinkistä oli hyötyä – me ollaan tosiaan tykätty kovasti tuosta meidän lasiratkaisusta! Hei muuten jos päädytte tilaamaan, kantsii mainita että tulee lapsiperheeseen (osaavat itsekin ehdottaa oikeita ominaisuuksia, esim. oikeaa paksuutta) ja sitten miettiä niiden kulmien hiontoja. Meille tuli hiotut kulmat, mutta olisin toivonut ne vieläkin pyöreämmiksi. Jotenkin meillä oli kommunikaatiokatkos – mun sana ”pyöristetty” tarkoitti tämän ) muotoista, kun taas niillä se tarkoitti sellaista suorakulmion muotoista, jossa oli vaan vähän pehmitetty kulmia. Eli jos haluaa ihan-ihan pyöreän, kantsii kysellä tarkkaan 🙂

  No, ei meilläkään toistaiseksi (kop kop lasitettuun puuhun) kukaan niihin reunoihin ole itseään kolhinut, ja kulmiin laitettiin sellaiset Ikean kulmasuojat.

  1. Kiitos vielä lisävinkeistäkin! 🙂

   PS. Mä olen suunnattoman tyytyväinen ettei valkoista pöytää tarvitse peittää, eli kankaat jää jollekin muulle 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *