Tervetuloa <3

Tästä alkaa uuden blogini ensimmäinen kirjoitus. Olen Katariina, juuri 25 vuotta täyttänyt, viimeisillään raskaana oleva äiti-ihminen ja avovaimo Pohjois-Pohjanmaalta. Meille syntyy ihan lähiaikoina vauva, näillä näkymin pikkusisko maailman rakkaimmalle isosisko-Auroralle. Tuleva vauva on minun ja puolisoni ensimmäinen virallisesti yhteinen lapsi, mutta ihan yhdessätuumin olemme esikoisenikin kasvattaneet. Mutta näistä perhekuvioistamme ehkä joskus lisää. <3

22012019.jpg

Olen pitänyt tähän päivään saakka Kauneuskamari-nimistä blogia Bloggerissa, mutta kuten tuon blogin viimeisestä kirjoituksestakin voit lukea, minun ja Kauneuskamarin yhteinen matka tuli tiensä päähän. Sain tuolta blogilta sen minkä halusin, paikan purkaa tuntoja sairasloman aikana (ja vielä pitkään sen jälkeenkin), eikä oikeastaan nimikään vastannut sen kummemmin blogin sisältöä, vaikka tarkoitus oli. Oli siis aika pakata kynät ja siirtyä uuden blogin pariin.

Täällä Katariinan kamarissa -blogissa tulen kirjoittamaan kaikista elämääni koskettavista aiheista. Arjesta, mihin tällä hetkellä kuuluu vahvasti perhe-elämä kohta 5-vuotiaan tyttäreni ja avopuolisoni kanssa, loppuraskaus ja pian koittava synnytys, sekä vauvajutut, mutta myös lääkealan opinnot, mitkä ovat viimesilausta vaille valmiit. Välillä tulen varmasti kirjoittamaan myös syvällisempiä ajatuksia elämästä.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi blogini pariin! Minut löydät myös Instagramista nimimerkillä @kata_johanna, sekä Facebookista sivulta Kauneuskamari-blogi.

 

Rakkaudella,

Katariina 

Kommentit (4)
  1. Täällä kans yksi odottaja, nyt rv 23 menossa 🙂 Jään seuraamaan!

    1. Ihana kuulla! 🙂 Kaikkea hyvää sinulle  raskausaikaan <3 

  2. Ihanaa, tervetuloa Lilyyn!<3 Jään seuraamaan. t. itsekin rv 36. 🙂

    1. Kiitos! <3 Ja mukava kuulla! Tsemppiä sinulle raskauden loppumetreille 🙂 <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *