Henkistä valmistautumista

Olen lukenut monen monta artikkelia ja katsellut videoita jotka tsemppaavat minua tuleville viikoille. Kyse on siis seuraavat 7 viikkoa kestävästä Keto-nettivalmennuksesta. Moni varmaan miettii ja ihmettelee että miksi olen ostanut kyseisen valmennuksen vaikka netti pursuaa tietoa ja vieläpä ilmaiseksi…tässä muutama syy:

  1. Olen saanut aikeisemminkin painoni putoamaan samaisen yrityksen valmennuksella.
  2. Askarrutti minua mikä tahansa asia valmennukseen liittyen, saan 100% varmuudella vastauksen kysymykseeni.
  3. Pystyn osallistumaan suljettuun facebook-ryhmään, joka on se kaikkein tärkein minulle! Että on ihmisiä jotka käyvät läpi samoja tuntemuksia ja ajatuksia kuin minäkin. Ryhmässä jaetaan vinkkejä ja kokemuksia.
  4. Saan mm. oikein koostetun, 3-portaisen ketogeenisen dieettiruokavalion, jotka ammattilaiset ovat tehneet!

Mitä muuta tarvitsen?

UUDEN KALENTERIN TIETENKIN! Nyt varmaan ihmettelet että miksi ihmeessä… NOH.. Kun asiat laittaa ylös niin ne tulee yleensä tehtyä, tai näin ainakin minulla. Tykkään tehdä to do-listoja, koska saan mielihyvää ja onnistumisen tunnetta kun saan vetää rastin ruutuun tai värittää palkin. Hurahdin bullet journaliin muutama vuosi sitten ja se on ollut minulle pelastus kiireisessä arjessa. Tähän uuteen kalenteriini en tule laittamaan perinteisiä viikkonäkymiä tai kuukausinäkymiä vaan suurimmaksi osaksi trackereita mm. veden juonnista, unen määrästä, liikunnasta jne.

 

Sain listat näkyville

Seuraava asia mihin pitääkin panostaa oon jääkaapin ja kuivakaapin sisältö. Ehkäpä otan yhden jääkaapin hyllyistä itselleni niin muut tietävät mihin kohtaan EI SAA kajota. Nyt kun sain listan sallituista kasviksista, rasvan lähteistä ja proteiinin lähteistä on helppo alkaa tekemään esivalmisteluja… Niistä voisinkin kirjoittaa seuraavalla kerralla..

-Mammuttimutsi

hyvinvointi mieli terveys hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *