Iho

Ladataan...

Kaikilla on varmasti muistikuva kosmetologikäynnistä, jossa ihonpuhdistusvaiheessa ihoa puristellaan metallisen raudan avulla? Rauta tekee kipeää ja hoidon jälkeen nenä punoittaa loppuillan. Mietit ehkä, että et enää ikinä mene uudelleen kasvohoitoon? Minulle on käynyt näin enkä edelleenkään edes itse innostu komedoraudan käytöstä kun teen asiakkailleni ihonpuhdistusta. Raudan käyttö on hidasta ja tehotonta.

HydraFacialin ansiosta kivuliaat ihonpuhdistukset komedoraudan avulla ovat historiaa. HydraFacial on laitehoito, joka samanaikaisesti puhdistaa, kuorii, poistaa musta- ja valkopäät ja syöttää tehoaineet syvälle ihoon. Hoito kestää vain 30 minuuttia ja on siis täysin kivuton! Vastaavanlaista ihonhoitomenetelmää ei ole olemassa, koska teknologia on patentoitu. Ilokseni olen saanut työssäni käyttöön tämän huippulaitteen. 

 

 

HydraFacial -hoito sopii kaikille ihotyypeille ja myös vartalon ihoa voidaan hoitaa. Erinomaisesti hoito sopii esimerkiksi rasvaiselle/tukkoiselle iholle, akneiholle, kuivalle iholle, hienoihin juonteisiin ja ryppyihin, elottomalle/samealle iholle tai epätasaisella iholle. Hoito on myös loistava valinta puhdistusta vaativalle nuorelle iholle, koska hoito on nopea ja kivuton. HydraFacial on myös miesten suosikki tehokkuutensa ja nopeutensa vuoksi. Hoidon tuloksista ennen ja jälkeen -kuvia pääset katsomaan täältä

Ennen hoitoa saat täytettäväksi esitietolomakkeen, jonka avulla kartoitetaan taustaa ja toiveita. Vaikka hoito sopii kaikille ihotyypeille, hoidon tekijän vastuulla on huomioida hoidon mahdolliset vasta-aiheet, voimakkuus ja ihotyyppi. Varmistathan siis aina hoitoon mennessäsi, että hoidon tekijä on kouluttautunut ja tietoinen siitä, mitä tekee. Esimerkiksi liian voimakkaalla käsittelyllä voidaan saada ihoon aikaiseksi negatiivisia vaikutuksia. Varmistathan myös että hoitolassa työskennellään hygieenisesti, laite on siisti ja hoitokärjet vaihdetaan jokaisen asiakkaan jälkeen. 

 

 

HOITOVAIHEET:

 

1. Puhdistus ja kuorinta

Iho alkupuhdistetaan eli iholta pestään puhdistusaineen avulla meikki ja lika ihon pinnalta pois. Tämän jälkeen iho kuoritaan hoitopään ja kuorivan hoitoseerumin avulla.  Iho "valmistellaan" seuraavaa hoitovaihetta varten. Jos iho on kovin tukkoinen ja likainen, voidaan tehostaa kuorintaa GlySal -happokuorinnalla.

 

2. Ihohuokosten tyhjennys /syväpuhdistus

Ihohuokoset ja ihon pinta tyhjennetään kevyen imun avulla liasta ja talista. Samanaikaisesti hoitopäästä syötetään iholle talia pehmentävää ainetta. Tämä vaihe on se, mikä korvaa komedoraudan ja on täysin kivuton. Ihon pinnalta ja huokoisista irtoava lika ja tali menee erilliseen "jätesäiliöön", jonka sisällön voi hoidon jälkeen itse nähdä, jos uskaltaa katsoa. Iholta irronneen lian määrä voi yllättää. Tämä todella konkretisoi sen, kuinka paljon likaa ihon pinnalta ja huokoisista irtoaa ja kuinka tarpeellista ihon tehohoito säännöllisesti on.  

 

3. Tehoaineiden imeyttäminen

Iholle imeytetään hoitopään avulla tärkeitä antioksidantteja ja peptidejä. Liuos sisältää muun muassa ihoa kosteuttavaa hyauronihappoa ja ihoa suojaavaa hevoskastanjauutetta. Ihotyypin mukaisesti voidaan myös tehostaa hoitoa esimerkiksi Anti-Age seerumilla, joka siloittaa juonteita. Tehoaineet jäävät hoidon jälkeen iholle vaikuttamaan useiden päivien ajaksi. 

 

 

Iho tuntuu välittömästi hoidon jälkeen hengittävältä ja puhtaalta ja näyttää hehkuvalta. On kuitenkin erittäin tärkeää muistaa, että ihmeitä ei saada aikaan yhden hoitokerran avulla. Alkuun iho voi reagoida hoitoon hyvinkin voimakkaasti, mikä johtuu yleensä siitä, että iho alkaa uudistamaan ja puhdistamaan itseään vielä hoidon jälkeenkin. Iho voi tuntua kuivalta, jopa hilseilevältä ja epäpuhtauksia nousta ihon pintaan. Itse muistutan näistä reaktioista asiakasta AINA, jotta ihon tapa reagoida ei yllätä tai harmistuta kotona jälkeen päin. 

Parhaiten ihoa niin sanotun alkushokin jälkeen auttavat kunnossa oleva kotihoito sekä uusi HydraFacial -hoito noin 2-4 viikon kuluttua ensimmäisestä hoidosta. Jälkihoito-ohjeet ovat aina yksilölliset, joten muistathan pitää huolen siitä, että saat hoidon jälkeen selkeät ohjeet jatkoista. Jos jokin jää mietityttämään, kysy. Kun nämä asiat ovat kunnossa, saadaan aikaan upeita tuloksia! 

Hoidon jälkeen on suositeltavaa välttää hikoilua 24h ajan. Meikin levittämistä iholle suosittelen myös aina välttämään hoitopäivänä (silmämeikin voi pitää), jos käytössä ei ole 100% mineraalimeikki. Aurinkosuoja iholla on välttämätön. Muutoin normaalien arkirutiinien pariin voi palata välittömästi. Mahdollinen punoitus laskee iholta yleensä hyvin nopeasti. 

 

BeAlive Health Clubin omistaja Johanna Muhonen on vannoutunut HydraFacial -fani. Hän on käynyt HydraFacial -hoidoissa säännöllisesti jo vuosia. 

Tule testaamaan hoitoa ja ihastu! Teen HydraFacial -hoitoja BeAlive Health Clubilla Töölössä. Ajan voit varata osoitteessa www.bealive.fi , josta näet myös hoitohinnastot. Jos tulet hoitoon ensimmäistä kertaa, suosittelen valitsemaan hoidoista HydraFacial Clean & Hydrate -hoidon, jota tarpeen mukaan voidaan muokata Deep Clean hoidoksi.

Voit toki varata ajan myös soittamalla minulle numeroon p. 0400903247. Kerron myös mielelläni hoidosta lisää jos jokin jäi mietityttämään. Muistuttelen vielä, että hoitoon tullessasi saat käyttää upeaa saunaosastoamme veloituksetta ennen hoitoa. Jos haluat hoidosta vielä enemmän hemmottelevan, voit valita hoidon yhteyteen lisäpalveluna vaikkapa niska-hartiaseudun minihieronnan. Tiedossa siis tehokkaan ja tuloksellisen hoidon lisäksi kokonaisvaltainen ja rentouttava elämys!

 

 

 

Toivottavasti näemme,

-Emmi <3

Iho

Ladataan...

Olet varmasti kuullut puhuttavan mikroneulauksesta? Naistenlehdet, sosiaalinen media ja internet ovat täynnä aiheita ja kuvia mikroneulauksesta ja yhä useammat kauneushoitolat tarjoavat mikroneulaushoitoa. No miksi mikroneulaus on niin IN? Mistä tiedän sopiiko mikroneulaus minulle? Mitä mikroneulaus oikein on? Aion nyt rikkoa pitkään jatkuneen hiljaisuuteni täällä blogin puolella ja kertoa teille mikroneulauksesta :)  

 

 
Mikroneulaushoidosta on apua moneen ihon ongelmaan. Sillä voidaan hoitaa muun muassa ihon huokoisuutta, aknearpia, raskausarpia, uv-vaurioita, hiustenlähtöä, pigmentti- ja maksaläiskiä ja ihon ikääntymistä. Mikroneulaus tekee ihosta vahvemman, tasaisemman, kauniimman, pehmeämmän, kirkkaamman, sileämmän, terveemmän ja nuoremman näköisen. Kuten huomaat, lista on pitkä ja sitä voisi vielä jatkaa.
 
Mikroneulauksesta puhutaan usein ikääntyvän ihon hoidossa, mutta todellisuudessa hoito sopii loistavasti myös nuoremmalle iholle, esimerkiksi juuri aknearpien tai huokoisuuden hoitoon. Kun hoito on toteutettu oikein ja tekijä ammattitaitoinen, hoidolla ei saada aikaan haittavaikutuksia iholle. 
 
Mikroneulauksessa ihoon pistellään pieniä neulanpistoja ohuiden, steriilien neulojen avulla. Pistosten avulla iho lähtee korjaamaan itseään ja alkaa niin sanottu ihon biologinen korjausprosessi, jossa iho uudistaa muun muassa kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Mikroneulauksen avulla ihon hoitovoiteet imeytyvät ihoon tehokkaammin mikrokanavien välityksellä. Hoidon yhteydessä voidaan imeyttää ihoon tehokkaita hoitoseerumeita ihon tarpeiden mukaan. 
 

 

Teen itse mikroneulausta ihonhoidon erikoisklinikalla Skinmedissä, joka sijaitsee aivan keskustan ytimessä Urho Kekkosen Kadulla. Nettisivut pääset tsekkamaan www.skinmed.fi. Skinmedissä on käytössä mikroneulauskynä, jossa mikroneulat läpäisevät ihon kohtisuoraan ja näin estävät epätoivottujen ihovaurioiden syntymisen. Mikroneulauskynä aiheuttaa ihoon vähemmän vaurioita kuin perinteiset mikroneulausrullat, koska kohtisuoraan ihoon tehty neulaus vähentää arpeutumisriskiä ja negatiivisia sivuvaikutuksia. 
 
 

 

Mikroneulauksessa iholle tehdään ensin huolellinen alkupuhdistus ja iho analysoidaan ja arvioidaan. Silmämeikkiä ei tarvitse välttämättä hoitoa tehdessä poistaa. Hoidon tekevä henkilö arvioi ihon tarpeen ja valitsee oikean hoitosyvyyden. Mikroneulaus aiheuttaa iholle pientä pistelyn tunnetta hoidon aikana. Toisilla pistely voi aiheuttaa pientä kiputuntemusta, mutta missään tapauksessa hoidon aikana ei kuulu tuntea kovaa kipua!
 
Toipuminen mikroneulauksesta tapahtuu yleensä hyvin nopeasti, noin parissa päivässä. Ihon toipumisella tarkoitetaan punoituksen häviämistä. Tyypillisiä sivuvaikutuksia mikroneulaukselle ovat kevyt turvotus, lämmön tunne ja punoitus iholla. Toipumisen jälkeen ihossa näkee suoranaista hehkumista. 
 
Mikroneulauksen tehnyt henkilö antaa sinulle yksilölliset jälkihoito-ohjeet hoidon jälkeen. Jälkihoito-ohjeiden saaminen on erityisen tärkeää, jotta hoidosta saadaan kaikki hyöty irti ja vältytään ikäviltä sivuvaikutuksista, esimerkiksi ihon tulehtumiselta. Yleisiä ohjeita: Meikkiä ei tulisi käyttää hoidetulla alueella hoitopäivänä. Kasvojen koskettelua tulee välttää vähintään kaksi tuntia hoidon jälkeen ja yöksi vaihtaa tyynylle puhdas tyynyliina. Runsasta hikoilua, liikuntaa ja saunomista tulisi välttää 24 tuntia hoidon jälkeen. Auringonottoa tulee myös välttää. 
 
Jo yksi hoitokerta saa aikaan näkyviä tuloksia iholla, mutta hoitoa suositellaan yleensä 3-6 kerran sarjahoitona kuukauden välein. Yksi hoitokerta kestää noin 30 minuuttia. Hoidon jälkeen hoitaja antaa tietoa ja opastaa ihon kotihoidossa ja antaa suosituksia kotona käytettävistä hoitotuotteista.
 

 
Jos kiinnostuit mikroneulauksesta, voit varata ajan minulle soittamalla numeroon p. 0400903247. Jos hoitoon tulo mietityttää, voit varata ajan myös veloituksettomaan konsultaatioon. Alkukevään tarjouksena mikroneulauksen hinta on 195€ (norm 220€). Etu on voimassa 26.2-26.3 välisenä aikana. Tervetuloa hoitoon! 
 
Ihania aurinkoisia päiviä,
 
-Emmi <3

Ladataan...
Iho

Ladataan...

Kuten Instagram -tililläni kerroin, timanttikuorinta on mielestäni yksi parhaista kosmetologisista hoidoista, joita tiedän. Eikä syyttä, koska se on erittäin tehokas hoitomuoto moniin erilaisiin ihon ongelmiin, esimerkiksi aknen hoitoon. Sarjahoitona tehty timanttikuorinta parantaa ihon kuntoa huomattavasti, mutta jo yksi hoitokerta saa näkyviä tuloksia aikaan. Kasvot kirkastuvat ja ihosta tulee pehmeämpi. Timanttikuorinta sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille, joten ei tarvitse jännittää sopiiko hoito juuri sinulle. Vasta-aiheita hoidolle on vähän ja niitä ovat mm. märkivä akne, roacuttan-kuuri, voimakas couperosa taipumus, haavat, tulehdukset ja tarttuvat ihotaudit. Suosittelen kuitenkin aina antamaan hoidon tekevän sairaanhoitajan/kosmetologin arvioida iho, sillä monesti ongelmatilanteissakin hoitoa voidaan soveltaa.

 

Mitä timanttikuorinnassa tehdään?

Timanttikuorinnassa kuoritaan ihon ulointa kerrosta mekaanisesti pienen hoitopään avulla. Hoitolaitteen päässä on pieniä timantteja, jotka kuorivat ihoa hellävaraisesti. Lisäksi laitteessa on imu, joka imee kevyesti kuollutta ihosolukkoa pois ihon pinnalta. Ennen timanttikuorintaa ihoon tehdään alkupuhdistus ja meikit pestään kasvojen alueelta huolellisesti pois. Silmämeikkiä ei tarvitse välttämättä poistaa. Timanttikuorinnan päätteeksi kasvoille levitetään yksilöllisesti valitut hoitovoiteet. Hoito on täysin kivuton! 

 

 

 

 

 

Syitä rakastaa timanttikuorintaa:

1. Poistaa iholta epäpuhtauksia tehokkaasti

2. Herättää ihon aineenvaihduntaa

3. Uudistaa ihoa

4. Tehostaa hoitoaineiden imeytymistä

5. Vähentää pigmentaatiota

6. Pehmentää arpia

7. Tasoittaa ihoa

8. Kirkastaa ihoa

9. Kiinteyttää ihoa

10. Stimuloi paikallista verenkiertoa --> ihon väri paranee

 

Yllä oleva kuva lainattu täältä

 

Kuinka usein hoitoon?

Kuten alussa jo mainitsin, timanttikuorintaa suositellaan yleensä sarjahoitona, mutta jo yksi hoitokerta saa tuloksia aikaan. Sarjahoitona timanttikuorintaa suositellaan aluksi 3-6 kertaa viikon välein ja sen jälkeen hoidon tehnyt sairaanhoitaja/kosmetologi arvioi kuinka usein iho jatkossa tarvitsee timanttikuorintaa. 

 

Hoidon jälkeen

Hoidon jälkeen voi elää täysin normaalisti, mutta koska iho on puhdistettu perusteellisesti ja sitä on käsitelty mekaanisesti, suositellaan runsaan hikoilun välttämistä tehdyn hoidon voimakkuudesta riippuen vähintään vuorokauden ajan. Auringolta tulee suojatua hoidon jälkeen huolellisesti ja kasvoille suositellaan levitettäväksi 30-50 suojakerroin. Kovilla pakkasilla ihoa tulee suojata pakkaselta.

Timanttikuorinta voi aiheuttaa iholle aluksi hilseilyä, joka on normaalia hoidon jälkeen. Hilseilevää ja kuoriutuvaa ihoa ei saa nyppiä tai repiä irti. Myös kuivuutta voi iholle ilmaantua tavallista enemmän, joten hyvä kosteutus ja hyvien hoitotuotteiden käyttö hoidon jälkeen on suotavaa. Ihon kuorintaa ja A-vitamiinivoiteita tulee välttää n. viikon ajan. Hoidon toteuttanut sairaanhoitaja/kosmetologi tietenkin antaa tarkemmat ja yksilölliset jälkihoito-ohjeet vastaanotolla. 

 

 

Lopuksi hienoja uutisia! Perjantaina 25.8 saat Skinmedillä Urho Kekkosen Katu 8C, timanttikuorinnat ja ZO kuorinnat -20% alennuksella. Tekijänä minä :) Koska aikoja on rajoitetusti, varaathan aikasi mahdollisimman pian soittamalla numeroon p. 0456677407 tai klikkaamalla nettisivulle ja sieltä nettiajanvaraukseen.

Skinmedillä on käytössä Pristine timanttimikrohiontalaite, joka edustaa timanttihiontamenetelmien kirkkainta kärkeä. 

Pages