Jillian Michaels 30 Day Shred, taso 2

http://www.youtube.com/watch?v=yi5mdHCN81c Päivä 11.Ja niin hypähdettiin 2. leveliin, jota varten ostin 3 kilon käsipainot. Tein treenin itseasiassa työpaikalla töiden jälkeen 🙂 Toimistossa tumisi… Minusta tämä on sykettä nostattavampi kokonaisuus.. 1. voimaosiossa tuntuu, että paremmat tehot saisi pelkästään punnertamalla, ei nousemalla välillä ylös.Ainoastaan hauiksiin otin neljän kilon painot – ne kun tuntuvat saaneet lisäpuhtia 1. levelistä. Viimeisen osion painojen nosto eteen suorilla käsillä, samalla kyykyssä käyden on rankka!Ja hiki virtaa…
Päivä 12.Ei suurempi lihasjumeja, mutta niskassa ja hartioissa vähän tuntuu. Eli sinne kohdistuu nyt enemmän liikettä. Vedin treenin iltapäivällä seuraten välillä Juanitaa, välillä Nataliea.Vartalon kierron hyppien otin vähän rauhallisemmin ainakin. Mitä tulee kyykkyihin, ne olisivat syvempiä, jos painot olisivat vaikka kakkoset..Tuon kolmannen voimaosion kyykky+painojen nosto eteen -kohdan teen siten, että ensimmäisellä kerralla on 3 kg molemmissa, toisella kerralla pakko pitää 3 kilon painon kaksin käsin. Ei jaksa muuten, ei!
Päivä 13.Samaan tapaan, hiki on hurja. Tasapainoilu, siis painojen nosto ja yhden jalan suoristus eteen lopussa, kolmannessa voimaosiossa, menee aiempia päiviä paremmin. 
Päivä 14.Ja taas mennään. Lavat on jumissa, mutta ei kovin tuskaisasti kumminkaan – pitää venytellä yläkroppa paremmin. Mikä siinä onkaan, kun aina tuntuu jäävän selän venytyksen heikommalle? Hyvä treeni. Tuossa viimeisessä cardiossa, kun ollaan lankussa ja hypitään jalkoja auki ja kiinni, huomasin itselleni paremmaksi lankkuasennon, jossa pidän kyynärpäät maassa.  Tuntuu, että syvissä vatsalihaksissa tuntuu enemmän…Avaan ja suljen  jalkoja nopeasti kuitenkaan hyppimättä, joten hypyt pitäisi ottaa mukaan..
Päivä 15.Samaan tapaan. 2 levelin alkupäivinä on ollut flunssaa, joten olen tehnyt vähän rauhallisempaan tahtiin cardiot. Tänään vedin jo kovempaa, ja se kyllä tuntui yhä korkeampana pulssina. Huh! Hikinen possu kuittaa. 
Päivät16, 17,18Samaan tapaan, ei uusia havaintoja. Viimeisen cardion x-hypyt lankkuasennossa olleet testauksessa, kun aiemmin mainitsin vain avaavani jalkoja. Kyynärpäät kyllä yhä maassa, mutta hypyt sujuvat.Tuo hyppely kädet sivuilla lantiota kiertäen tuntuu muuten tehokkaalta liikkeeltä, syke nousee reippaasti, kun hyppii ”tosissaan” :).
Päivä 19Yhä vain tulee kunnon hiki, kun tekee treenin kunnon painoilla. Jee. Viimeisen voimaosion aikaan on puhti jo aikalailla pois! Kehityksen on kuitenkin huomannut, ja liikkeet sujuvat paremmin. Etenkin  hauikset tuntuvat melko helpoilta 4 kilon painoilla. Tuntuu mukavalta.Huomenna viimeinen päivä!!
Päivä 20.Niin tuli viimeinen 2.tason treeni, jonka vedin työpäivän päätteeksi. Eritellen:1. circuit on sujunut koko ajan ihan ok. Viimeisinä päivinä painojen (3 kg)kanssa tuntui yhä helpommalta – jotain siis tapahtunut!2. circuitin selkäliike on tuntunut myös kohtalaiselta tehdä (4kg:n painot) koko ajan, joten viime päivinä se sujui helposti. Askelkyykky + hauikset tuntuivat aluksi rankalta, nyt sujuvat hyvin. Ainoastaan silloin, kun jalan vaihtaa joka toisella eteen, joka toisella taakse, huomaan, että asento menee helposti vähän pieleen. Olen tehnyt välillä 10 eteen, 10 taakse ja tarkkaillut asentoa.3. circuitin ensimmäinen liike, jossa jalkaa nostetaan edessä, on sujunut koko ajan hyvin. Sen sijaan viimeisinä päivinäkään en jaksa tasakyykkyä pitäen kahta 3 kilon painoa molemmissa käsissä. Teen siis pitäen vain yhtä painoa kaksin käsin, ja silti se on rankka!Tämän tason vatsalihasliikkeistä tykkäsin kovasti. Etenkin viimeinen minuutti on hyvä.Suosittelen venyttelemään myös lonkankoukistajat – itselläni niissä tuntunut pientä jumia 🙂 
Ja kohti lopullista turmiota sitten…

hyvinvointi terveys mieli liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *