Woman Crush – Linda Cardellinin ihanan boheemi Judy

Netflixin tv-sarjojen kuvaukset ovat kuivia ennenkuin on nähnyt sarjan ja hulvattomia kun on nähnyt.

Parantumatonta syöpää sairastava kemianopettaja päättää ratkaista taloushuolensa keittelemällä amfetamiinia häirikköoppilaansa kanssa.

Aivan älyttömän kuuloinen, mutta Breaking Badin katsottuaan voi todeta, että noinhan se lyhyesti ja ytimekkäästi todella menee.

Entäpä tämän hetken bingaussarjani, Dead to me.

Äkkipikainen leski jahtaa yliajajaa, joka vei hengen hänen mieheltään. Seuraksi tarttuu omalaatuinen optimisti, jolla ei ole aivan puhtaita jauhoja pussissaan.

Kuinkahan kauan tuota piti pitchata vai menikö kerrasta läpi.

 

Netflix and chill?

Aloin katsomaan sarjaa ”woman crushini” vuoksi eli Linda Cardellinin. Ihastuin Cardelliniin jo hänen pukeutuessaan Scoopy Doon Velma Dinkleyksi. Eipäs, tykästyin jo Freaks and Geeksissa ja huolimatta koko-oranssista asustaan Dinkleynä, hän oli jotenkin hurmaava.

Ja nyt muistin tuon vanhan ihastuksen uudelleen. Cardellinin Judy hahmo on ihana. Otsatukka (minulla on ikuinen otsatukkafantasia, ihailen myös Zooey Dechanelia), kihara polkka, hippimäiset kauniit mekot, runsaat sormusmäärät hoikissa sormissa sillä tavalla löysästi ja liikkuen kahden nivelen välillä. Tuo vihreä mekko. Ja raidallinen paita farkkuhameen kanssa. Sopivan retro. Ja ah, kirjava mekko jonka maksihelman alta pilkottivat kirkkaankeltaiset kengänkärjet (jopa terävä kärki saa hyväksynnän).

Tyyliä kuvattiin ytimekkäästi näin: Judy’s closet is the stuff of funky bohemian dreams, full of floral and embroidered dresses, turquoise jewelry, fluttery silhouettes, bell-bottoms, mid-length skirts, and an earthy color palette. She’s perfectly prepared to hang in a ‘70s basement or head out for a trip to Joshua Tree with the hippest people you know. And in a sea of sleek Orange County fashionistas, Judy’s fashion sense couldn’t be more refreshing.

Cardellinin ja Applegaten erikoinen mutta vaivihkaa lujittuvat ystävyyssuhde toimii hyvin ja jaksot ovat puolen tunnin pituisia. Toinen kausi menossa ja vielä monta Lindan mekkoa näkemättä. Hän näyttää jopa itkeä tyrskiessään ja suu auki (johon on kauhonut vanukasta) viehättävältä. Ohentunut iho ja naururypyt. Viihdyttävä ja sopivasti brutaalin yllättävä sarja joka on sopivasti liioiteltu, mutta sopivasti koskettava.

Ja aiheuttaa pientä hippimekkokuumetta. Tarvitsen myös työn jossa saa pitää omia vaatteitaan.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *