Hän ei soita, koska…

giveashit.jpg

Jos mies ei soita, hänellä on varmasti akku loppu. Tai äiti joutunut sairaalaan. Tai hänellä on migreeni, jonka vuoksi hän ei pysty valitsemaan numeroasi. Kun hän sitten sunnuntaiaamuna kello 05 parin promillen humalassa soittaa, tunnet olevasi rakastettu prinsessa.

Luin Lena Anderssonin kirjan Vailla henkilökohtaista vastuuta (Siltala 2015). Kirja on itsenäinen jatko-osa Omavaltaista menettelyä -romaanille. Kirjoissa Ester-niminen keskushamo rakastuu palavasti mahdottomiin miehiin. Ykkösosaa en ole lukenut, ja ehkä hyvä niin, sillä eräänkin arvostelun mukaan kakkososassa Ester ei ole niin ärsyttävä. Ei niin ripustautuva. Hohhoijaa, nainen oli tavattoman ärsyttävä tässä kakkosessa, joten onneksi en tavannut häntä ykköstarinassa. (Ehkä sekin tosin on pakko lukea, kirja nimittäin oli hyvä.)

Olen jo palauttanut teoksen, joten en voi nyt siteerara sen seksikohtauksia. Ne olivat kuitenkin laimeita. Henkilöt vain menivät vuoteeseen.

Sen sijaan ärsyttävää ja kuohuttavaa tarinassa oli sen tunnistettavuus. En ole aivan yhtä sinnikkäästi koskaan roikkununut kenessäkään (Ester tekee sitä useita vuosia). Mutta tiettyjä yhtäläisyyksiä omaankin käytökseeni huomaan. Ja kukapa ei! Vai etkö sinäkin, rakas lukija, ole joskus hiljaa mielessäsi tajunnut, että tuo mies/nainen ei minusta välitä, mutta yritänpä ohittaa tämän pienen seikan? Ja tulkitsenpa hänen nyökkäyksensä rakkaudentunnustukseksi, seksinhimonsa kaipaukseksi. Harjoittelenpa tässä soittoa odotellessa nimikirjoitusta hänen sukunimellään. Sanonpa Siwan kassalle, että ostan näitä salmiakkeja poikaystävälle. Kaavinpa iltamyöhällä nahistuneen katkarapusalaatin biojätteeseen, kun ei hän tullutkaan. Pidänpä kuitenkin puhelimen sängyn vieressä koko yön, jos hän soittaisikin.

Jälkikäteen sen kaiken tajuaa, ja tunnelma on jotain facepalmin (ja mykän jukkapalmun) tyyppistä, että no miten sitä saattoikaan olla niin urpo.

Erotiikkatuomio:  Ei ole eroottinen, mutta Esterin palavat tunteet Olofia kohtaan ovat kyllä varsin selkeät ja tunnistettavat. Kirjassa on kyllä seksiä, mutta siitä ei juuri kirjoiteta kuin kuivanlaisesti mainiten. Ester ja Olof olivat yhdessä vuoteessa.

Erotiikkapisteet: 2/10

Lopuksi vielä tärkeimpään: Olen ollut huono ihminen (I wish!) enkä ole antanut blogimaailmalle mitään pitkään aikaan. Siksipä onkin erityisen hämmentävää ja ihanaa, että olen saanut Liebster-haasteita sekä Cougarwomanilta että Oranssiselta. Vastaan pian. Kiitos ja muisk!
 

suhteet rakkaus seksi kirjat
Kommentit (7)
  1. Ester sai minut repimään pintakarvoitustani raivosta. Kuinka joku voikaan olla raivostuttava tossutiskirättilapanen!!!

    Mutta joo – hyvähän se on kun kirjallisuus herätttää voimakkaita tunteita.

    1. En tiedä millainen lapatossu Ester on Omavaltaista menettelyä -kirjassa, mutta tässä Vailla henkilökohtaista vastuuta -romaanissa hän on kyllä kovin raskasta seurattavaa. Melkein pahinta oli se, että hän osti auton, jotta pääsi sisä miekkosta kuskailemaan aina, kun tämä sormiaan napsautti.

  2. Hän ei soita koska sinulla on rättipäivät ja pitää sinua aivan pimahtaneena silloin. 😀 Oletko lukenut Sinikka Nopolaa? Seksiä, kiihkeitä kohtauksia niissä ei ole mutta sen sijaan selitetään miten pienistä arkipäiväisistä asioista elämä voi olla pilalla. 😀 😀 

    1. Nopola on takuuvarmaa. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *