Uutta päin

Vihjailin jo eilen, että tänään olisi luvassa Uutinen. Ja nyt olisi kuulkaas sitten julkistuksen aika.

(Ehdin jo saamaan aiheesta tekstiviestikyselyitä, joissa muun muassa epäiltiin minun olevan raskaana. Mutta ei, tämä ei ole nyt sellainen lisääntymisjuttu.)

Ja nyt niistä penkeistä ja päähineistä kiinni, sillä täältä tuulahtaa!

kiitos-hyvaa-lily-1.jpg

Rumpujen pärinää, pidättyneitä hengityksiä, laakeita silmiä – mikä on tuo Suuri Uutinen…

Ja täältä se tulee: Blogini muuttaa! Kiitos hyvää pakkaa nyytit ja nyssykät olalle ja tanssahtelee uuteen osoitteeseen. Tuleva blogikotini on niinkin hurmaava paikka kuin Lily, jonka nimikkoblogaajiksi muuttavat kanssani myös muut Trendi.fi:n blogaajat. Muuttopäivä on nyt tulevana torstaina, eli ylihuomenna eli ihan kohta! Uijjui, miten jännää!kiitos-hyvaa-lily-2.jpg

Odotan sydän pamppaillen, posket punaisina ja jännityksen perhoset vatsassa hulmuten tulevaa muuttoa, sillä vaikka Trendi.fi onkin ollut oikein oiva pesäpaikka, niin kuten eilisen postauksesta tuli varmasti esille, rakastan muutosta ja uusiutumista, etenkin kun se suuntautuu näin hedelmällisille ja vehreille laidunmaille.

Ja nuo Lilyn laidunmaat ovatkin varmasti monelle teistä tuttuja paikkoja, mutta teille, jotka ette Lilyä tunne kerrottakoon, että kyseessä on Trendin sisarmedia ja huomattavan suuri nettiyhteisö, jossa visiteeraa noin satatuhatta kävijää viikossa. Lilystä löytyy monta tunnettua nimikkoblogia, kuten esimerkiksi Trendin blogeissakin ennen majaillut ikiklassikko Eeva Kolun houstaama Kaikki mitä rakastin, Kiitos hyvään lukijota varmasti kiinnostava HaLo ja eräs oma suursuosikkini visuaalisesti: Suvi sur le vif. Nimikkoblogien lisäksi Lilyyn voi myös kuka tahansa perustaa oman blogin, joita löytyykin sivustolta yhteensä yli viisituhatta.

kiitos-hyvaa-lily-3.jpg

Nyt torstaista lähtien voit siis klikata itsesi uuteen osoitteeseen, joka on:
http://www.lily.fi/blogit/kiitos-hyvaa.

Kannattaa merkata uusi osoite jo nyt muistiin, tosin löydät varmasti perille jatkossakin, sillä jos satut ensi viikon tiistain jälkeen vielä tulemaan tänne Trendin sivuilleni, niin sivu ohjaa sinut automaattisesti uuteen osoitteeseen.

Kiitos hyvää tulee säilymään omana itsenään muutosta huolimatta, eli samalla tanssityylillä vedetään kuin tähänkin asti, tosin hieman freeseimmin muuvein ja uusissa vaatteissa. Ei siis syytä hätääntyä, Ja ettehän te hätäänny, kun olette niin lungin leppoisaa sakkia.

Sellainen asia tulee muuten kuitenkin huomioida, että koska blogiarkistoni siirtyminen Lilyyn saattaa kestää tovin jos toisenkin, niin kannattaa jo nyt tallettaa itselleen ylös esimerkiksi reseptejä, joita saattaisi mahdollisesti tarvita, ettei sitten tule ikävä. Kaikki aineisto tulee toki siirtymään uudelle alustalle ajan kanssa, mutta tulen olemaan tovin nainen vailla historiaa, mikä on tavallaan melko vapauttavaakin.

kiitos-hyvaa-lily-4.jpg

Eli tällainen raikas muuttouutinen. Miltäs kuulostaa? Herääkö kysymyksiä?

Itse olen ainakin kovasti innoissani, ja toivon, että tekin tykkäätte tästä muutosta ja tanssahtelette sankoin joukoin kanssani uuteen maailmaan torstaista alkaen.

Nyt vain ilolla ja jännityksellä odottamaan jälleen yhtä uutta alkua ja muutosten kesää.

Lämpöisiä lentosuukkosia!

♥ Virpi

hyvinvointi hyva-olo
Kommentit (22)
  1. Kiitos ja kiva tietää! 🙂 Heitä ihmeessä mailia!

  2. Onnea! Sinne tulen sitten lueskelemaan postauksiasi:).. hei muuten, kun tossa jätskipuikkopostauksessasi näkyi, että käytät tommosia puutikkuja sun jädeissä, nnin mistä oot mahtanut ne hankkia?.. Kiinnostaisi tietää, kun munkin jädemuoteissa on semmoset värikkäät, jotka ei palvele mun esteettistä silmää…;D

    1. Helsingissä ainakin askartelukauppa Sinooperista Kampista löytyy!

    2. Moi!

      Ostin puutikkuja ison satsin joskus jostain askartelukaupasta, en vain muista että mistä. Kannattaa käydä kyselemässä alan kaupoista!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *