Helppoa kehonhuoltoa HighRollerilla!

Lomat on lusittu ja on ollut aika palata arkeen! Palasimme lomareissulta Kreikan Kalamatasta viikko sitten lauantaina. Ensimmäinen loman jälkeinen työviikko on nyt lusittu. Treenien osalta viikko on mennyt kevyesti juosten ja kehoa availlen. Olen antanut jalan vielä lomailla treenistä tämän viikon, jotta se olisi iskussa syksyn treeneihin 🙂 Meillä on kotona hyvä valikoima erilaisia kehonhuoltolaitteita ja yksi itselleni useimmiten käytössä oleva on HighRoller. 

Keväällä tutustuimme vähän vahingossa uudenlaiseen putkirullaan – HighRolleriin. Pääsimme tutustumaan rullaan ja sen käyttöön ohjatulla tunnilla ja ihastuin kyllä tähän rullailun muotoon heti. HighRoller on siis jalaksilla oleva putkirulla. HighRolleriin voit tutustua tästä.

highroller_anni2.jpg

HighRolleria on todella helppo käyttää ja itse tykkään siitä, että sillä saa jalasten ansiosta helpommin rullailtua kuin tavallisella rullalla lattialla. Paineen sääteleminen on huomattavasti helpompaa, eikä rullaaminen ole enää niin kivuliasta tai turhauttavaa. Rullailu on huomattavasti ergonimisempaa ja asennoissa oleminen on paljon rennompaa verrattuna normirullaan. 

Aktiivisella liikkumisella jalat saa aina tukkoon ja niiden avaamiseen tarvitaan apua 🙂 Lisäksi itselläni kiristyy yläkroppa ja erityisesti rinnan puoli hyvin helposti. Käsien ja rinnan avaaminen rullalla on helppoa ja se on jäänyt keväästä asti perusrutiiniksi omaan arkeen. Rullalla on helppo vaikka aamulla parikymmentä minuuttia availle kehoa sen hetken tarpeiden mukaan.

highroller_anni1.jpg

Mikä parasta, HighRollerin takana on joukko suomalaisia ammattilaisia ja tuote onkin valittu 2015 Vuoden liikuntatuotteeksi.

Turussa on nyt mahdollisuus päästä ohjatuille HighRoller-tunneille elokuussa, syyskuussa tai lokakuussa. Suosittelen todella tunnille osallistumista, koska ammattilaisen eväillä rullailusta aukeaa vinkit ja niksit, joita ei itse rullasta ehkä hoksaa. Syksyn tunnit ovat:

24.8.17, klo 17.45-18.45 Vauhtisammakolla

24.8.17, klo 19.10-20.10 Vauhtisammakolla sekä

3.10.17, klo 17.45-18.45 Vauhtisammakolla

3.10.17, klo 19.00-20.00 Vauhtisammakolla. Näille tunneille tulee varata paikka ja paikan voit varata tästä. Tunnit ovat maksuttomat ja ohjaajina toimivat HighRollerin ammattilaiset.

Lisäksi HighRolleria pääset kokeilemaan Turussa Juoksumessuilla 30.9.17. Seuraa Juoksumessujen ohjelmaa tästä ja ilmoittautudu juoksumessujen HighRoller-tunneille klo 14.15 tai 15.30 tästä. 

Tervetuloa rullailemaan!

*Yhteistyössä HighRoller ja Vauhtisammakko

suhteet oma-elama liikunta tyo
Kommentit (1)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *