Joogahieronta!

Kuulin alkuvuodesta termin ”joogahieronta” ja se herätti välittömästi mielenkiinnon. Tsekkailin asiaa ja selvisi, että Turussa ayurvedistä joohagierontaa tekee Anna Strazdina Lepotilassa. Koko kevään olen odottanut, koska pääsen testaamaan ja viikko sitten lauantaina vihdoin pääsin!

Ayurvedinen joogahieronta on kokonaisvaltainen hoitomuoto, jossa yhdistyy lämmittävä kudoshieronta ja voimakkaat venytykset. Hoidossa käytetään seesamiöljyä ja detoxoivaa calamus-jauhetta, jotka hierotaan ihoon. Hoito tehdään lattiatasolla patjalla.

lepotila1.jpg

Olin koko viikon odottanut, että joko jo, sillä olin todella rentoutuksen tarpeessa. Tiedän Annan, kuten varmasti jokainen, joka Turun alueella on joskus joogassa käynyt, entuudestaan ja hoitoon oli kiva mennä.

Tuo yllä oleva kuvaus siitä mitä joogahieronta on, pitää täysin paikkansa. Ensin lämmitettiin kroppa ja sen jälkeen tehtiin voimakkaita ja pitkiä joogasta tuttuja venytyksiä. Tulin hoitoon kiireellä ohjausten jälkeen ja aloin jo heti rentoutua kun näin Annan. Hieronnan alettua tunsi todella kropan rentoutuvan asteittain ja rauhallisuuden muutenkin laskeutuvan. Itselläni erityisesti lonkat ja koko ylävartalo on todella jäykässä kunnossa. Erityisesti ylävartalon venyttäminen ja avaaminen tuntui taivaalliselta. Tämän viikon onkin ollut aivan eri hengittää, kun ylävartalo on huomattavasti liikkuvampi. Tuntui kuin rinnan päältä ja hartioilta olisi lähtenyt reilusti painoa pois. Annan kanssa on helppo olla, joten rentoutuminen tuli helposti myös hyvästä seurasta.

lepotila2.jpg

Lihakset eivät hieronnasta tulleet kipeiksi, mutta henkisesti hoidon jälkeen oli tuttu joogan ja hieronnan jälkeinen hömelö olotila kyllä 🙂 Lauantain illan ja sunnuntain huomasi kyllä myös hyvin hoidon detoxoivan vaikutuksen. Sunnuntaina myös tuntui jopa notkealta 🙂 

Joogahieronta menee ehdottomasti jatkoon ja suosituslistalle erityisesti kaikille juoksijoille!

annajoogaa.png

Annalle voi varata aikoja Lepotilan sivuilta tästä. Ja Anna tulee Vauhtisammakon juoksumessuille 8.4.17 tekemään Vauhtisammakon tiloihin 30 minuutin joogahieronnan maistiaisia. Tällöin ehtii hyvin ottamaan avauksen ja hieronnan joko ylävartalolle tai jaloille. Aikoja voi juoksumessujen päivälle varata suoraan Annalta annajoogaa@gmail.com. 

Seuraa: InstagramFacebookBloglovin

Kaupallinen yhteistyö: Lepotila ja Anna joogaa; Vauhtisammakko

 

Kommentit (1)
  1. Ihana lukea kokemuksi joogahieronnasta. Kaipaan kipeästi hierontaa ja kiinnostuin kun kuulin mieheltäni, että meidän kotikadulla olevassa paikassa tehdään myös joogahierontaa. Päätin, että sitä on päästävä koettamaan mahdollisimman pian! Muutamme kesällä Turkuun ja olen jo etukäteen päättänyt, että tästä lähtien käyn hieronnassa säännöllisesti keran kuussa – nyt sitten tiedän mihin mennä Turussakin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *