Juoksumessut 2019

Olen muutaman vuoden ajan järjestänyt Turussa Vauhtisammakolla Juoksumessut keväisin ja syksyisin. Messuilla on saanut testata juoksukenkiä, eri valmistajien maastokenkiä, juoksureppuja ja -liivejä, sauvoja, juoksuvöitä ja kaikkea muuta juoksuun ja liikuntaan liittyvää. Joka kerta messut ovat kasvaneet ja muutama viikko sitten Turussa 15.9. olleilla messuilla oli kävijöitä jo kauampaakin Turun ulkopuolelta – ainakin Porista, Raumalta ja Tampereelta. Tänä syksynä messut oli laajemmat ja kestivät viikon, koska Vauhtisammakko juhli samalla 15-vuotis synttäriään. Meillä oli jo messuviikolla arki-iltaisin polkujuoksuteemaa, kehonhuoltoa sekä luentoja, kuten ihana Vastaisku ankeudelle -blogin Jenny kertomassa elämäntapamuutoksestaan.

Messujen ajatuksena on tuoda päiväksi tai pariksi juoksun erikoiskauppa Turkuun ja nimenomaan ajatuksella, että tuotteita saa saa myös testata ja paikalla on no. kyseisen tuotteen edustaja kertomassa, miksi tuote on sinun käyttöösi paras vaihtoehto. Ja vaikka messujen nimi on Juoksumessut, on messuilla hyvin paljon kaikkea myös muille liikkujille.

Juoksumessut ilman päivää.png

Seuraavat messut sijoittuvat huhtikuuhun 2019 ja messujen järjestäminen alkaa kunnolla ensi viikolla. Meillä on ollut mukana messuilla isoja brändejä, mahtavia tuote-esittelijöitä sekä todella kovia tarjouksia. Messuja järjestän kävijöille ja siksi haluaisin tietää, mitä SINÄ haluaist messuilla testata, ostaa tai hankkia taikka kenet haluaisit tavata? Ja jos sinulla on jokin brändi, jonka haluaisit olevan esillä messuilla, ota yhteyttä 🙂

Kommentoi ihmeessä ja kerro, minkä tuotteen tai merkin vuoksi sinä lähtisit messuille!

Messuilla oli nyt syksyllä näytteilleasettajina mm.

New Balance

Salomon

Swix

Hoka one one

VJ Sport

Suunto

Feet

Starline Dancewear / Flexi lexi

Petzl / Vandernet

Turku Trail Cup

Hölkkäliivi

Highroller

Anna joogaa

Kiropraktikko Markus Lehtonen

Urheiluhieroja Kimmo Kivistö

Tampax

Keli Clothing

Nordic Gelato Factory

Vauhtisammakko

 

Messuja voit seurata: https://www.facebook.com/juoksumessut/

Seuraa: Instagramissa ja Facebookissa

suhteet oma-elama hyva-olo
Kommentit (6)
 1. I appreciate the time you used up explaining the approach process and how this works. You’re clearly very knowledgeable about this.

  I am sure I will come back here to read more about your topics.

  God bless
  See you

  ——-
  Please support me

  I just set this genuine serial keys so I am selling it for a minimal price everseen. All license keys are Genuine. Start just for 4$.
  I hope you enjoy
  http://www.serialkeys.me

 2. Excellent article! We are linking to this particularly great article on our website. Keep up the great writing.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *