Maraton ja ARVONTA HCM:lle!

Maraton – tuo (yksi) kuningasmatka. Juoksuraasto, jolla odotetaan seinän saapumista. Mutta silti niin ihanaa! Joka kerta maratonilla mietin, että miksi olen kisaan tullut ja miksi ylipäätään harrastan juoksua. Päätän aina lopettaa harrastuksen ja aloittaa vaikka Zumban. Maalissa olo alkaa jossain vaiheessa olla parempi ja seuraavaa maraa aletaan jo suunnittelemaan. Oravanpyörä pyörii 😀 Tämä taitaa olla suurimmalla osalla juoksijoista.

Nyt minulla on mahdollisuus arpoa kaksi osallistumisoikeutta 12.8.17 juostavalle Helsinki City Marathonille. Arvonta on yhteistyössä HCM:n pääsponsorin New Balancen kanssa. Kyseessä on Suomen suurin maraton. Siellä on siis muitakin joiden kanssa raastaa 🙂 Kirjoita tämän tekstin kommentteihin, miksi juuri sinun pitäisi saada osallistumisoikeus ja arvon osallistujien kesken paikat! Kisa päättyy jo lauantaina 22.7.17. Ilmoitan voittajille kommentoimalla kommenttia.

17075962_1888472998060138_2766608157290528768_n.jpg

Onnea kisaan ja juoksuun! Itse olen osallistunut HCM:lle kerran muutama vuosi sitten. Koko alkumatkan oli vatsan kanssa ongelmia ja loppumatkasta ampiaisparvi pisti yläselkään. Ajattelin, että tulee palkinnoksi edes huonoin aika koskaan, mutta ei käynyt edes niin. Häävi aika ei tullut, mutta ei hitausenkkakaan 🙂 Ensiapuun päädyin ampiaisten pistojen jälkeen suoraan maalissa. Hienosti kaikissa loppumatkan kuvissa pistopuolen käsi roikkuu 🙂 Siitä ei ollut paljoa loppukirissä 🙂 Kokemusta rikkaampana siis siitä reissusta!

Seuraa: InstagramFacebookBloglovin

Kommentit (31)
  1. Kiitos kaikille osallistumisesta arvontaan! Voittajat, laittakaa minulle infot mahdollisimman pian!

  2. Viime vuonna olin ilmoittautunut HCM:lle, mutta tulin kipeäksi. Nyt olisi ihana päästä juoksemaan, tuo on vielä mun synttäripäivä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *