Aurinkoenergiaa

Aurinkoista tiistaita sinulle! Lupasinkin tuolla instastoorin puolella aktivoitua taas täällä blogin puolella. Nämä viime viikot ovat  olleet  aika hektisiä kun olen yrittänyt saada puristettua kaikki koulutehtävät kasaan ennen eilen alkanutta harjoittelua.  Sunnuntaina nautin pitkistä yöunista ja kiireettömästä aamupalasta.  Lempeän aamun jälkeen ihana auringonvalo  kutsui lenkkeilemään. Suunnittelin ottavani kauniita kuvia tuosta upeasta säästä, mutta minun mahtavalla tuurillani taivaalta alkoi sataa rakeita, juuri kun aloin kaivelemaan kameraa esille.

Hurjaa muuten ajatella, että ensimmäinen kouluvuosi alkaa olla tuota harjoittelua vaille paketissa. Onhan tämä ja edellinen lukukausi ollut melkoista tunteiden vuoristorataa, mutta hengissä ollaan edelleen.  Tässä kaiken aherruksen keskellä olen saanut myös huikean mahdollisuuden olla putiikkityttönä , ja sen osalta elän nyt unelmaani. Joskus ne huikeat jutut tulee tilaamatta ja miksi jättäisin tuon tilaisuuden käyttämättä? Onpahan jotain mitä kiikkutuolissa muistella. Minun  ei myöskään tarvitse harmitella sitä, miksen tuota korttia katsonut. Jokaisella meistä on mahdollisuus ottaa uusi kurssi elämässä. Olen pikku hiljaa ymmärtänyt, että minun ei tarvitse elää muiden odotusten mukaisesti. Ollakseni onnellinen teen niitä asioita, jotka tekevät minut onnelliseksi.

Putiikin myötä olen alkanut nauttimaan lökäpöksylifestä kiitos Maria Glow:lle mahtavasta termistä, jota muuten  alan kyllä viljelemään. Kerroinkin tuolla stoorin puolella, että olen ollut aiemmin henkeen ja vereen farkkutyttö. Nykyisin työpäivän jälkeen kaivelen lökärit jalkaan ja hautaudun sohvan uumeniin.  Ei hätää kanssaihmiset en tule julkisesti lökäreitä käyttämään, mutta onhan ne vaan niin äärettömän mukavat. Mies varmaan muistaa kirkkaasti miten alkuaikoina rouva suuntas lenkillekin jakkupuvussa. Nykyisin olen sen verran mukavuudenhaluinen, että korkkarit on vaihtuneet tennareihin ja jakkupuvun sijaan päälle sujahtaa lenkkivaatteet.

Jokos siellä on maisteltu tätä paljon hypetettyä Puhdistamon Kombuchaa colan makuisena?

Sen verran mainoksen uhri pitää olla, että metsästin lähes kaikki Joensuun marketit tätä tuotetta, ja meinasin jo vaipua epätoivoon. Nyt muuten kannattaa suunnata kauppaan, jos näitä mieli saada. Ihan pian myydään nimittäin eioota. No mitä sitten tykkäsin tästä versiosta? Pullohan on muuten todella tyylikäs , että siitä lähtee ensimmäiset pointsit. Itse maku ei mielestäni ollut ihan tuon hypetyksen arvoinen. Jäin kaipaamaan colan makua. Tässä colan maku  on tehty luontaisesti lisäämällä  siihen kanelia, vaniljaa,limeä, sitruunaa ja hieman appelsiinia.  Näistä kuitenkin  vadelma on ehdoton suosikkini.

energistä viikon alkua sinulle!

Rakkaudella Kirsikka

hyvinvointi ajattelin-tanaan
Kommentit (1)
  1. Tää kevätaurinko on kyllä jotain niin ihanaa!!:) Ehkä munkin on kohta tota Kombuchaa maistettava, kun joka puolella noita kauniita pulloja näkyy 🙂 Pidän älyttömästi celsius-vitamiinijuomasta, ja noccokin on hyvää.

    ida
    http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

Kommentointi suljettu.