Hurmaava Korttelinkulma

Hyvää syyskuun ensimmäistä päivää sinulle! Mieli alkaa pikku hiljaa hakeutua jo syysmoodille, vaikka säät ovatkin olleet vielä ihanan kesäisiä. Nyt viikonloppuna vietimme putiikkimme Boutique Glamourin avajaisia uusissa upeissa tiloissa  Joensuun Korttelinkulmassa. Olemme aivan liekeissä noista uusista avarista tiloista. Parasta on myös, että  siellä on nähtävissä palanen rakennuksen historiaa. Minulla meneekin kylmät väreet joka kerta kun puhunkin putiikista asiakkaiden kanssa. Onhan tämä kulunut vuosi ollut huikea kun vertaa siihen missä olemme nyt. Putiikin tarina alkoi vuosi sitten kun aloimme pitää Hius- ja meikkistudio Glamor Roomissa pop up putiikkia kerran kuussa. Pidimme myös muotikutsuja asiakkaiden kotona. Aluksi vaatteet olivat esillä pahvilaatikoiden päällä. Tuolloin valikoimissamme oli ainoastaan ruotsalainen  Capri Collection, joka on edelleen yksi päämerkeistämme.Vuodessa valikoima on laajentunut huimasti ja uusien tilojen myötä meillä onkin tarjota asiakkaillemme entistä laajemmin valikoimaa niin pukeutumisen kuin sisustuksen saralla.

Kivijalkaputiikin perustaminen lähti oikeastaan muhimaan asiakkaiden toiveesta. Unelma omasta putiikista on ollut ystäväni ja minun yhteinen jo useamman vuoden ajan. On niin upeaa, että saa jakaa kaiken tämän  rakkaan ystävän kanssa. Tuntuu, että vihdoin  ne palaset ovat loksahdelleet oikeisiin uomiinsa. Olen onnekas, että  saan sanoa tekeväni työtä, jota rakastan. Työtä, joka ei edes tunnu työltä.   Tällä hetkellä voin sanoa, että uusi putiikki on niin meidän näköinen. Viikkojen kuluessa se paranee entisestään kun saamme kaikki loputkin ihanat jutut paikoilleen. Kuljetuksen aikana osa meidän kalusteista nimittäin tuhoutui täysin, joten hieman saamme loppusilausta  vielä odotella.  En malta odottaa, että pääsen esittelemään sinulle tuon upean lopputuloksen.

Nyt onkin pienen arvonnan paikka ja arvomme 30€ arvoisen lahjakortin uuteen putiikkiimme. Arvontaan voit osallistua täällä blogissa, intagramissa ja facebookin puolella.  Tykkää myös  sivustamme Boutiqueglamour, niin kuulet kaikesta kivasta ensimmäisenä. Arvonta suoritetaan 15.9 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Boutique Glamourín löydät Joensuun Korttelinkulmasta osoitteesta Torikatu 12. 

Kommentit (2)
  1. Mukana ja pitääpä tulla tutustumaan uuteen myymälään 🙂

  2. Meikäläinen
    5.9.2019, 21:51

    Mukana arvonnassa 😊

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *