Minun ihoni mikroneulauksen jälkeen

Kaupallinen yhteistyö: Esteettinen Kauneuskeskus Kuopio

Illalla mikroneulauksen jälkeen.

Täytyy myöntää, että mikroneulaus jännitti etukäteen aika paljon. Tästäkin huolimatta minulle jäi positiivinen fiilis itse hoidosta, vaikka hemmotteluhoito oli siitä varsin kaukana.  Nyt on kulunut  kuukauden päivät siitä, kun kävin mikroneulauksessa, joten onkin hyvä hetki kertoa sinulle tuloksista. Ensimmäinen kuva on otettu illalla mikroneulaushoidon jälkeen. Punakkuus on tässä jo hieman lieventynyt. Ensimmäisen kerran kun katsoin itseäni hoidon jälkeen peilistä, ei näky ollut kovin kaunis. Luotto kuitenkin oli hyvin vahva siihen, että lopputulos miellyttäisi silmää.

Mitä kannattaa huomioida hoidon jälkeen?

Välittömästi hoidon jälkeen kannattaa välttää ihon turhaa koskettelua ja meikkiä iholle ei tulisi levittää lainkaan loppupäivänä. Samoin tyynyliina kannattaa kotona vaihtaa uuteen.   Hoidon jälkeen olin punainen kuin paloauto, joten oli kyllä hyvä, että olin vapaalla tuon päivän. Minulla on sen verran herkkä hipiä, että punoitin vielä seuraavana päivänä meikistäkin huolimatta. Hoidon jälkeen oikeanlainen jälkihoito on kaiken a ja o. Erityisesti ihon riittävään kosteutukseen kannattaa kiinnittää  huomiota.  Esteettisellä kauneuskeskuksella on saatavilla juuri tähän tarkoitukseen sopivia tuotteita, jotka eivät aiheuta kirvelyä iholla. Tämä on neulauksen jälkeen ehdottomasti tärkein juttu. Markettituotteet päätin unohtaa ja luottaa ammattilaisen apuun tässä asiassa.  Minun mukaani lähti matkapakkaus Neostratan tuotteita, jotka riittivät hyvin parin viikon ajaksi.Sain ohjeeksi välttää hoitopäivänä liikuntaa, saunaa ja suoraa auringonvaloa.  Sain Tiialta vinkin, että saunassa käyntiä kannattaa välttää 5 vrk ajan. Minähän olen kova saunoja, joten tuo info vähän kirpaisi. Täytyy myöntää, että kävin testaamassa saunaa parin vuorokauden jälkeen. Melko lyhyeksi tuo visiitti silloin jäi, sillä iholla oli hieman epämiellyttävä olo.  Eli tuo 5 vrk on ihan optimaalinen aika mikroneulauksen jälkeen.

Lähtötilanne ennen mikroneulausta

Vaikka yksittäisellä hoitokerralla ei vielä ihmeitä tehdä, niin olen huomannut positiivisia muutoksia ihollani tuon yhdenkin hoitokerran jälkeen.  Iho on kirkastunut ja on kimmoisampi, kun ennen hoitoa.  Myös juonteet ovat mielestäni hieman tasoittuneet. Mikroneulaus on tehokas hoito, joten  ilman muuta suosittelen hoitoa sinulle, sillä sen avulla saadaan hoidettua monia ihon ongelmakohtia. Olin lukenut    ennen hoitoon hakeutumista kotona tehtävästä rullauksesta. Sen verran  skeptinen olen, että mielummin käännyin tässäkin asiassa ammattilaisen puoleen.  Edullisista hoidoista ei kuitenkaan ole kyse, joten omalla kohdaltani se oli ratkaiseva asia, etten sarjahoitoon  tällä kertaa päätynyt. Omaan hyvinvointiin ja itsensä hemmotteluun kannattaa kuitenkin ehdottomasti panostaa, vaikka se sillä hetkellä vähän kirpaisee.

Rakkaudella Kirsikka

Kolme viikkoa mikroneulauksen jälkeen.
hyvinvointi hyva-olo iho
Kommentit (0)