Talvisia tukkataikoja

 

img_8243.jpg

Hiljattain pääsin taas istahtamaan luottokampaajani osaaviin käsiin. Tälläkin kertaa minulla oli toiveissa saada vähän piristystä, ja raikastaa  hiusteni ilmettä. Minulla tuo kampaamokäynnin suunnittelu alkaa jo hyvissä ajoin, ja  parasta onkin tuo prosessi värileikkeineen. Monesti kuitenkin lopputulos on jotain ihan muuta mitä olin etukäteen miettinyt, mutta parempaa.  Haaveilen usein punaisesta, koska se saa ihoni hehkumaan ihan eri tavalla. Värin ylläpito on kuitenkin työlästä, joten toistaiseksi olen  luopunut ajatuksesta. Luonnollisesti vaalea väri vaatii myös ylläpitoa, mutta salainen aseeni on tummempi tyvi, joka antaa paljon anteeksi.Tällä kertaa kampaajani Selina Hius- ja meikkistudio Glamour Roomista  loihti minulle  uutta vaaleaa raitaa, ja tyvi värjättiin pinkillä kestovärillä.  Loppusilauksena pituudet ja latvat sävytettiin pesupaikkalla viileän sävyisiksi. Lopputulos on mitä täydellisin ja miten kiiltävät hiuksistani tulivatkaan. 

 

img_8244.jpg

 

Lähtötilanne on aina yhtä herkullinen. Ei sillä, että tämä kuva millään muotoa imartelisi kutrejani. Hiukseni ovat kuivat ja karheuteen taipuvaiset, eikä nämä paukkupakkaset paranna asiaa.  Oikeiden tuotteiden avulla olen onnistunut kuitenkin kasvattamaan ne näinkin huikeaan pituuteen. Kampaajan tuolista nousi siis uudesti syntynyt Kirsikka upeine kutreineen. Minulla on ollut vuosien varrella vaikka millaista väriloistoa hiuksissani, mutta tämä on ehkä täydellisin tähän asti, rakastanhan pinkkiä. 

img_8241_0.jpgjäätävä tyvikasvu vai mitä?

Hiuksiin jätettävän hoitosuihkeen olen löytänyt vasta hiljattain ja sen avulla saan silkkiset ja helposti käsiteltävät hiukset.   Varsinkin hetki ennen kampaajalla käyntiä tämä tuote on todellinen arjen pelastaja.  https://www.lily.fi/blogit/kirsikan-lifestyle/minun-luottotuotteeni-revlon-professional-uniq-one-hairtreatment

Tällä hetkellä minulla on ollut testissä tuo Greeen tea, joka sisältää vihreän teen ja sitrushedelmien tuoksua. Näistä kuitenkin kookos on vienyt sydämeni. 

 

green-tea-photo-ok-final.jpg

 

 

img_8242.jpgen voi olla ihastelematta tätä täydellistä lopputulosta  

Kommentit (2)
  1. Kiitos <3 tykkään itekin todella paljon 

  2. Upeat! Tosi kauniit sävyt!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *