Finlandia ja Blogistanian Finlandia 2011

 

finlandia_0.jpg

 

Päivän kirjauutinen on tietenkin se, että tänään selviää, mikä kirja löytyy paketeista jouluna. Uusi Finlandia-voittaja siis julkistetaan.

Jos olet sitä mieltä, että voittaja oli väärä valinta tai että Finlandia-ehdokaslista oli alkujaankin kökkö tänä(kin) vuonna, ei hätää. Mikäli olet blogin- tai palstanpitäjä, voit osallistua Blogistanian Finlandia 2011 -valintaan. Tässä kisassa ei ole genrerajoituksia eikä muitakaan sääntöjä, kunhan teos on kotimainen ja tänä vuonna ilmestynyt.

Lisää tietoa saat Sallan lukupäiväkirjasta, jossa Blogistanian Finlandia 2011 myös julkistetaan 2.1.2012. Tässä linkki Sallan laatimiin ohjeisiin ja ohjeet kopioituina myös tänne:

 

Osallistu Blogistanian Finlandian valintaan!


Toimi näin:


1. Ajasta blogiisi oman listasi julkaisu maanantaille 2.1.2012 klo 10.00. (Jos blogialustasi ei tue ajastamista, julkaise lista käsin tuohon aikaan.)


2. Nimeä listallasi 3-6 vuonna 2011 ilmestynyttä kotimaista kaunokirjallista teosta, jotka sinun mielestäsi ovat lukemisen arvoisia. Jokaisesta listan kirjasta on löydyttävä vähintään yksi blogiarvio. Linkitä yksi tai useampi blogiarvio listasi kirjoihin. Listalle saa nimetä myös runokokoelmia, novellikokoelmia ja sarjakuvia, toisin kuin virallisessa Finlandia-kilpailussa. Voit käyttää listasi lähtökohtana vuoden 2011 Finlandia-listaa, mutta ei ole pakko.


Huom! Listan kirjoja ei tarvitse rajata niihin, joita on itse lukenut. Voit kerätä tietoa muiden blogiarvioista. Punnitse kanssabloggaajiesi mielipiteitä ja käytä niitä hyväksesi listan teossa.


3. Palaa Sallan lukupäiväkirjan ketjuun 2.1.2012 ja ilmoita kommenttikentässä linkki, josta listasi löytyy.


Kaikkien mukanaolleiden listat kerätään yhteen ja kuusi eniten mainintoja saanutta kirjaa nostetaan Blogistanian Finlandia 2011 –listalle, joka julkaistaan 2.1.2012 klo 20.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *