Hyvää kirjavuotta 2012!

Hyvää ja onnellista uutta vuotta! 

Ja terveisiä mökiltä! Ajattelin kirjoittavani täältä käsin yhteenvedon viime vuoden lukemisista sekä ensi vuoden lukusuunnitelmista, mutta kyllä se saaristomaisema ja verkkainen saunan lämmittäminen (sekä hidas nettiyhteys) tekevät tehtävänsä: tuijottelen raukeana vuoroin tulvan alle jäänyttä kaislikkoa ja takkatulta. Palaan yhteenvetoihin ensi vuonna. ;)

Tämän vuoden muistoksi ja uuden kunniaksi ote Aulikki Oksasen runosta Talven kohtu. Runo löytyy teoksesta Kolmas sisar, jonka sain vihdoin omakseni ja jonka havaitsin juuri niin loistavaksi kuin toivoinkin. Tulen siteeraamaan tätä teosta vastakin!

 

Ja kun silmut heräilevät, 

se näkee oman itsensä,

ja se avaa säteilevät

läpikuultavat siipensä,

ja äkkiä on kevät.

Kevättä odotellessa toivottelen vielä kerran oman itsen oloista, säteilevää uutta vuotta! 

Kommentit

Kaunista kirjavuotta sinullekin Jenni!

Karoliina

Kylläpä mökkielämä kuulostaa ihanalta siellä! Minulla on vielä tuo Aulikki Oksanen avaamatta, vaikka odotan sitä välillä ihan kihelmöiden.

Kaikkea hyvää vuodelle 2012!

Salla | Sallan lukupäiväkirja (Ei varmistettu)

Kylläpä mökkeilysi kuulostaa mukavalta! Minäkin nautin tänään aurinkoisesta ja lumisesta pakkaspäivästä peltomaisemien keskellä... Hyvää uutta vuotta sinnekin!

Jenni S.

Kiitos kaikille kommenteista! Olen jo kotona, väsyneenä mutta onnellisena (vaikka mökkeily on kivaa, tuntien ajomatka vimmatusti karjuvan kissan kanssa on hieman rasittavaa, se koettiin taas eilen illalla). Unohdin tietokoneen mökille mutta HUH, onneksi korvaava vaihtoehto löytyi. ;)

Samoin oikein hyvää uutta vuotta teille kaikille! :)

Ihanaa alkanutta vuotta myös sinulle Jenni!  Vuodenvaihteen myötä blogien seuraaminen jäi vähälle. Kahlaankin nyt välistä jääneitä postauksia ja yritän päästä kartalle mitä missäkin taas tapahtuu ;)

Jenni S.

Villasukka kirjahyllyssä, kiitos ja sitä samaa sinulle! :) Välillä on ihan hyvä ja tervettä olla hetki pois blogimaailmasta. Ja onneksi kirjajutut eivät vanhene!

Kommentoi