Lukuromaanien lukusuunnitelma

Miten hauskaa ja houkuttelevaa olikaan lukea lukuromaanikommentteja! Ilmoitan tehneeni suuren lukuromaanisuunnitelman ja olen iloinen jokaisesta kanssalukijasta, joka lukee saman kirjan ja osallistuu kirjakeskusteluun.

Koska Donna Tarttin Jumalat juhlivat öisin sai niin myönteisiä kommentteja osakseen, päätin ottaa senkin "yhteislukuromaanilistalle". Ilmoitan siis, että luen tämän kuun aikana Jumalat juhlivat öisin sekä Audrey Niffeneggerin Aikamatkustajan vaimon ja kirjoitan niistä heti vapun jälkeen.

Toukokuun aikana luen uudelleen Siri Hustvedtin Kaikki mitä rakastin ja postailen siitä sitten toukokuun lopussa.

Ja joskus kesällä voisin lukea Sarah Watersin Vieras kartanossa sekä Zadie Smithin Kauneudesta. Mutta palataan niiden aikatauluun vielä myöhemmin.

Palaan huomenna myös lukuromaanipostauksen kommentteihin - nyt lähden Juhlimaan jumalien kanssa ja pian Höyhensaarillekin. Hyvää yötä! :)

Kommentit

Salla

Nuo lukuromaanin määritelmät ovat kyllä kiehtovia. Minusta Jumalat juhlivat öisin ei enää ole lukuromaani vaan kaunokirjallisuutta, sen sijaan Kaikki mitä rakastin oli minusta suorastaan tyylipuhtaasti lukuromaani. :)

Ihanat kirjat olet valinnut! Minä haluaisin kovasti lukea Aikamatkustajan vaimon uudelleen. Jumalat juhlivat öisin oli upea. Mainioita lukuhetkiä!

Not another GIF Blog

Olen mukana Aikamatkustajan vaimossa. Tosin ensin pitäisi vielä ehtiä lukea noin 500 sivua Kafka rannalla -kirjaa, joka tällä lukunopeudella vie vielä hetken.

Annika/Lukemisen ilo (Ei varmistettu) http://annikankirjat.blogspot.fi/

Jumalat juhlivat öisin kannattaa ehdottomasti lukea. Luin sen vuosia sitten ja vieläkin tapahtumat ovat hyvin mielessä. Se olisi kiinnostavaa lukea uudestaan. Aikamatkustajan vaimo on minulla lukupinossa.

Olen lukenut nämä kaikki (Jumalat monta kertaa), joten varmaan tulen keskustelemaan niistä, vaikken nyt lukisikaan niitä uudelleen. Kauneudesta voisin vaikka lukeakin uudelleen, jos se sopii lukuaikatauluihin, koska muistan pitäneeni siitä kovasti ja lukemisesta on monta vuotta. 

Jenni S.

Kiitos kommenteista! Minusta Jumalat juhlivat öisin on hyvin laadukas lukuromaani. Palaan asiaan tarkemmin, kun bloggailen kirjasta. Nyt täytyy kyllä tunnustaa, että lukemistani hieman häiritsee se, että bongailen ja analysoin jatkuvasti tuota lukuromaanimaisuutta.:D

Minullakin on Kauneudesta erityisen hyvät lukumuistot, joten haluan lukea sekin ehdottomasti joskus uudestaan. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.