Palsta meni Facebookiin

kblogi1.png

 

Tai meni jo jokin viikko sitten, mutta nyt vasta sain Facebook-sivun K-blogi – Koko lailla kirjallisesti toimimaan kunnolla. Sivulle saattaa tulla vielä muutoksia, mutta silti: saa tykätä ja jakaa! 🙂

Laitan tuonne Facebook-sivuille samoja juttulinkkejä kuin esimerkiksi Kotimaisten kirjablogien sivuille, ja saatanpa linkkailla muistakin kirjajutuista. Sofi Oksasen uuteen romaaniin liittyneen uutisen innostamana laitoin sivuille juuri leikkimielisen kyselyn, lähtisitkö kirjajulkkareita varten matkalle. Minä luulen äkkiseltään, että lähtisin vain oman tai jonkun läheisen ihmisen kirjan takia (ellei sitten esim. Jeffrey Eugenides kutsuisi minua juhliin).

 

kblogi2.png

 

Niin, ja onhan palstalla Twitter-tilikin. Myönnän, olen tuotteistanut itseni tai ainakin lukukokemukseni. Olen kuitenkin huomannut, että eri ihmiset seuraavat esim. juuri kirjablogeja eri tavoin, ja eri kanavissa on vähän erilaisia toimijoitakin. Olen ennenkin kertonut, että esim. Twitterin kautta olen löytänyt kätevän tavata seurata esim. suomalaisia kirjastoja ja ulkomaisia kirjasaitteja sekä tiettyjä kirjailijoita – sekä kaikkea siltä väliltä, eläköön tekniikka! 

Palstan varsinainen sisältö on siis edelleenkin vain ja ainoastaan Lilyssä. Muutenkin olen sitä mieltä, että muut kanavat ovat hyviä tapoja kertoa blogiasioista, mutta kiinnostavimmat jutut ovat aina palstoilla ja blogeissa, ei parin sanan tai rivin tiivistelmissä.

 

Pst. Huomasin että kuvakaappauksessa lukee ”Muokkaa profiilikuvaa”. Ehkä se on merkki, ettei tämä ole täydellisen harkittua imagomainontaa…

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *