Seuraavat lukupiiriläiset arvottu

jkjohansson_laura_0.jpg

Lilyn lukupiirin seuraava kirja on siis kotimainen uutuus, (nimerkki) J. K Johanssonin Laura. Lue lisää kirjasta täältä.

Random.org arpoi lukupiirikirjat seuraaville lukija-arvontaan osallistuneille: nimimerkit mansikkamaa ja NinaMaria sekä sähköpostiosoittellaan identifitoituneet minmartoi@hotmail.com ja hartikainen.mia@gmail.comMeilailen teille kaikille vielä myöhemmin tänään, mutta toki voitte itsekin ottaa minuun yhteyttä ja kertoa nimenne + postiosoitteenne, jonka toimitan sitten kustantajalle (sähköpostiosoitteeni on kokolailla@gmail.com).

Kommentteja lukiessa oli hauskaa huomata, että jotkut ilmoittivat lukevansa kirjan joka tapauksessa ja osallistuvansa 14.4. alkavaan lukupiirikeskusteluun. Niin saavat kaikki muutkin kernaasti tehdä! Lukupiirikeskusteluhan ei ole tarkoitettu vain niille, jotka saavat nyt kirjan omakseen kommentointivelvollisuutta vastaan, vaan kaikille muillekin kirjasta kiinnostuneille. Olen itse lukenut kirjasta nyt vähän alkua ja teos vaikuttaa vauhdikkaalta ja nopealukuiselta. Minua kiinnostaa siinä erityisesti internet- ja varsinkin some-puoli, se, että Facebookilla on ilmeisesti tärkeä rooli tarinassa.

Ihanaa ainakin täällä hyvin aurinkoisen sunnuntain jatkoa! Lähden nyt nauttimaan loistosäästä, mutta kirjoittelen vielä illalla eräästä kotimaisesta nuortenkirjauutuudesta. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *