10 (omituista) faktaa minusta

P4110361.JPG

P4110363.JPG

 1. En omista hiustenkuivajaa.
 2. En käy koskaan aamuisin suihkussa (johtuen edellisestä seikasta).
 3. Rakastan maksamakkaraa.
 4. Kiusaannun, kun pitää ottaa kengät pois ja tajuan, ettei minulla ole sukkia jalassa, kuten kaikilla muilla normaaleilla ihmisillä. Kesät ovat siksi juhlaa, koska silloin on myös muita paljasvarpaisia.
 5. Jostain syystä rakastan lajitella pyykkikorin pyykit lattialle väreittäin. On ihanaa katsella erilaisia väripinoja ja sulloa niitä sitten toinen toisensa perään pyykkikoneeseen. (Pyykkien ripustaminen onkin sitten jo vähän tylsempi homma).
 6. En käynyt koskaan tutustumassa synnytyssairaalaan ennen F:n syntymää. Virtuaalisesti tai livenä. Muistan, kun matkasin synnyttämään ja tajusin, että sellainenkin homma olisi kai pitänyt hoitaa. En kyllä näin jälkikäteen oikein edes ymmärrä, miten tuollaisen asian ylipäätään pystyi skippaamaan.
 7. Olin 18-vuotias, kun olin ensimmäisen kerran elämässäni lentokoneessa.
 8. En ole koskaan syönyt säännöllisesti D-vitamiinia. Silti – käydessäni kaiken maailman verikokeissa vähän aikaa sitten – selvisi, että vitaminiarvoni olivat lääkärin mukaan ”ihailtavat”.
 9. Ostin lapsena aina karkkipäivänä karkkien sijaan sellaisen pitkän berliininmunkin, jonka sisällä oli kermavaahtoa.
 10. En osaa luistella. Tai ainakaan en ole tehnyt sitä sitten ala-asteen. Yläasteelaisena oli aina ringetessä maalivahti (toisin sanoen röhnötin teiniangsteissa istuen maalin luona) ja lukiossa kieltäydyin sekä luistelusta ja hiihdosta kokonaan vedoten lukion vapaaehtoisuuteen. Vitsi mikä urpo,minä!

-Karoliina-

Kommentit (3)
 1. Mulla samat kohtien 1, 5, 6 ja 10 osalta.

 2. Mäkään en käy ikinä aamuisin suihkussa. On parasta mennä nukkumaan suihkunpuhtaana! Ja mulla menisi aamulla ainakin puoli tuntia suihkuun ja hiusten kuivaamiseen joten ei kiitos. Mutta mulla on suihkuobsessio siitä jos pitää mennä johon ulos tai parempaan tilaisuuteen, en nimittäin voi todellakaan lähteä bilettämään silleen että olisin vaikka samana aamuna käynyt suihkussa ja pessyt tukan vaan suihku kuuluu olennaisena asiana siihen valmistautumiseen :p 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *