Aikuinen - älä palele enää siellä leikkipuistossa!

Kaupallinen yhteistyö: Reima

Tiedättekö sen tunteen, kun lapsi haluaa ulos, mutta itseä ei yhtään huvittaisi? Katsot lämpömittaria, tuulen suuntaa tai sadetta kiroten sisäisesti sitä, että kohta saa taas palella.

Jos miettii kuitenkin omaa lapsuuttaan tai oman lapsensa touhuja ulkona, huomaa, ettei lapsena ollut tai ole koskaan liian huono sää lähteä ulos leikkimään. Ja tiedättekö miksi? Siksi, että lapset osataan pukea sään mukaan, mutta me aikuiset yritämme selvitä aivan liian kevyin varustein.

Olen monena vuonna pohtinut, olisiko ulkoilu hauskempaa, jos saisi vetää samanlaiset vaatteet niskaan kuin F:llä on. Niinpä päätin testata asiaa.

Olen Reiman Ambassador-vuoden ajan saanut nähdä, kuinka tytär on vedellyt ulkona säässä kuin säässä. Ja koska huomasin, että Reimalla ulkovaatteet ylettyvät 164 senttiin asti, kengissä 38:saan, päätin ehdottaa, mitä jos itsekin kokeilisin, miltä reimailu tuntuu.

Ja se tuntui : Todella vapauttavalle! Minulla on ollut testissä nyt parisen kuukautta (kyllä, olen vilukissa, jo kaivaa toppatakin jo syyskuussa) Naapuri-toppatakki, softshell-ulkoleggarit, Taival-villa-aluskerrasto, villapipo, rukkaset ja vedenpitävät Weather-kengät, enkä kyllä tajua, miksi olen viitsinyt palella viimeiset kuusi talvea ulkona epäasianmukaisin varustein. Niin paljon hauskempaa astella pihalle, kun tietää, ettei ulkoilu ole enää vain tuskaa ja kamppailua sen kanssa, kuinka kauan jaksaa hytistä kylmässä.

Joten arvon pienikokoiset aikuiset. Ja teinit! Kyllä voi ihminen olla ihan tyylikäs, ja silti pysyä lämpimänä. Nyt se on todistettu.

-Karoliina-                                      

Kuvat: Janita Autio

Kommentit

HeP (Ei varmistettu)

Niin totta tää postaus! Pukeutumisella on iso merkitys, miten pihalla viihtyy. Voinko tiedustella kuinka pitkä olet? Itse ostan kans silloin tällöin vaatteita lastenosastolta ja erityisesti tästä postauksesta alkoi tuo takki kiinnostamaan. Ihanaa syksyn jatkoa!

Karoliina Pentikäinen

Mä olen 165-senttinen ja takki on ehdottamasti reiluin näistä vaatteista. Jopa mietin, että se olisi voinut olla kokoa pienempikin. Suosittelee. Ihanan lämmin :)

Maria Hakkala
The Variety Show

Esikoinen täyttää pian neljä kuukautta, ja viime viikolla luovutin ja kävin ostamassa ulkoilupuvun vaunulenkkejä varten. Nyt on jotenkin niin aikuinen ja äiti olo, vaikka taisin raskaana ollessani manata, että minustahan ei sitten tule tuulipukuäitiä. Mutta eikös äitiyttä parhaimmillaan ole juurikin se, että oppii virheistään? :)

Lolas (Ei varmistettu)

Ihana kommentti!! :)

Karoliina Pentikäinen

Niin olikin :) Mun aikuishetki oli viime talvena, kun lämpö meni tyylin edelle ja menin keskustaan kunnon toppahousuilla :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Apua. Olin "ulkoilmaihminen" jo ennen lapsia eli en todellakaan muista, että kaikilla ihmisillä ei ole ulkoiluun sopivia vermeitä. Itseltä löytyy kaikkea sateeseen, talvijuoksuun, -30 pakkasasteeseen, patikoitiin jne. Kuori- ja toppavaatteita ja välikerroksia monenlaista laatua. Näitä yhdistelemällä löytyy asu jokaiseen säähän. Eli mulle tuulipuku ei ole mikään tätiasuste, kun olen sellaisen omistanut aina :D Ulkoilu on niin mielettömän mahtavaa ja tuo upean fiiliksen, että haluan omien lapsieni myös löytävän sen ilon. Onko parempaa ja helpommin toteutettavaa stressin poistajaa kuin pikku pyörähdys ulkona.

Karoliina Pentikäinen

Mä olen kyllä niin anti-ulkoilmatyyppi TALVISIN, mutta kaikkeen oppii ja varusteilla todella on väliä :) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä ostin myös vasta itselleni Reiman Wetterit kokoa 38 jo voi tavaton miten lämpöiset kengät ja me kun käytettiin niitä lapsella vielä toukokuussakin :'D haaveilisin myös Reiman takista missä olisi ominaisuudet kohdallaan, ulkona tosiaan viihtyisi paremmin ja pidempään kun pukisi riittävästi. Oon viimeiset kolme vuotta koittanut tehdä töitä sen eteen että tarkenisin säässä kuin säässä. Nyt alkaa olla tilanne jo melko hyvä, talvesta ehkä selvitään :) Ja sisälle se lapsikin haluaa kun vilu tulee.

Karoliina Pentikäinen

Mä teen monta kertaa nykyisin niin, että heti kun tulen töistä, käyn kodin kautta ennen kauppaa/päiväkotia, ja isken tämän takin päälle. Kaikki paikat, joissa voi olla rennommalla takilla hyödynnän. Tosin uskon, että tämä tulee myös talvitalvella ihan työtakkikäyttöönkin!

Vierailija (Ei varmistettu)

Olipas kiva postaus! Ihanaa, että muutkin pukeutuvat sään mukaisesti leikkikentän reunalle. Itse yritän pukeutua keliin sopivalla tavalla, mutta olo on joskus kuin juntilla katsellessa muiden äitien vaatetusta ;) Ehkäpä nyt olisi aika käytännölliselle muodille! Hauskaa, että löysit vaatteet lastenosastolta, olen itsekin kyseisen osaston asiakas 162 cm pitkänä. Yleensä löydän sieltä esim. sukkiksia tai paitoja, mutta ulkoiluvaatteita en olekaan älynnyt katsoa kurahousuja ja kurarukkasia lukuun ottamatta (kyllä, käytän edelleen kurahousuja ja rukkasia ;)

Karoliina Pentikäinen

Rukkasetkin? Hah :D Olet ihana!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos! Ja kyllä, ihan rukkasetkin ;) Rapaista lasta nostellessa ja sateessa vaunuja työntäessä oikein hyvät. Samoin pyöräillessä! Taisi ollakin hesarissa ihan juttua tuossa taannoin.....http://www.hs.fi/raha/a1472787229868

HelsinkiDragonfly (Ei varmistettu) http://helsinkidragonfly.blogspot.fi

Kiitos huipuvinkistä, itselleni ei olisi edes tullut mieleen etsiä aikuisvaatteita Reimalta!

xxx
E
http://helsinkidragonfly.blogspot.fi

Karoliina Pentikäinen

Sinne vaan shoppailemaan :) Hyvä kun tuli vinkki tarpeeseen!

Pire (Ei varmistettu)

Ja p.s lasten vaatteita saa monesti vähän edullesimmin :) itse kattelin viime keväänä reiman alesta takkeja,mutta vanha toppatakki palvelee edelleen ihan hyvin. Silmäilenpä tarjontaa uudelleen ens kevään alesssa :P

Karoliina Pentikäinen

Niin saa!! Monesti ostan merkkiverkkarit ja tennarit lastenosastolta juuri siksi. 

Jusku (Ei varmistettu)

Vitsit, olin jo heti ekan kuvan nähdessäni, että mistä tuo takki on, aivan ihana! :) Leikkikentällä seisominen ei ole vielä ajankohtaista, mutta talvitakin osto muuhun ulkoiluun kyllä! Osaisitko arvioida menisikö tuo takki vähän "rintavammalle" henkilölle? Kokeilemalla se tietysti selviää, mutta mietin onko takki miten tiukka. :)

Karoliina Pentikäinen

Mittasin ihan. Mulle jäi 20 senttiä eteen aivan tyhjää takin ollessa kiinni.

Eli mahtuu. Takki on noista kaikista mun Reimoista reiluin. 

Jusku (Ei varmistettu)

Hei kiitos tosi paljon vastauksesta, pitää lähteä katsomaan löytyisikö tuota takkia jostain! :)

P.S Luin edellisen kommenttini toiseen kertaan ja tuli hirveä apua-fiilis, että toivottavasti et luullut, että "haukuin" sua pienirintaiseksi :/ En siis tarkoittanut todellakaan sellaista vaan yritin sanoa, että olen isokokoisempi kuin sinä. Jotenkin mun ilmaisu kuulosti vähän kököltä, pahoittelut!

Karoliina Pentikäinen

Voi sua! En todellakaan loukkaantunut. Olen pieni, se ei haittaa tai loukkaa :D

Kommentoi