Aikuinen – älä palele enää siellä leikkipuistossa!

karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3042.JPG

karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3045.JPG

karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3060.JPG

karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3070.JPG

karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3079.JPG

karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3085.JPG

karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3100.JPG

karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3106.JPG

karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3131.JPG

karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3141.JPG

karoliina_kolmistaan_by_janitaautio_IMG_3125.JPG

Kaupallinen yhteistyö: Reima

Tiedättekö sen tunteen, kun lapsi haluaa ulos, mutta itseä ei yhtään huvittaisi? Katsot lämpömittaria, tuulen suuntaa tai sadetta kiroten sisäisesti sitä, että kohta saa taas palella.

Jos miettii kuitenkin omaa lapsuuttaan tai oman lapsensa touhuja ulkona, huomaa, ettei lapsena ollut tai ole koskaan liian huono sää lähteä ulos leikkimään. Ja tiedättekö miksi? Siksi, että lapset osataan pukea sään mukaan, mutta me aikuiset yritämme selvitä aivan liian kevyin varustein.

Olen monena vuonna pohtinut, olisiko ulkoilu hauskempaa, jos saisi vetää samanlaiset vaatteet niskaan kuin F:llä on. Niinpä päätin testata asiaa.

Olen Reiman Ambassador-vuoden ajan saanut nähdä, kuinka tytär on vedellyt ulkona säässä kuin säässä. Ja koska huomasin, että Reimalla ulkovaatteet ylettyvät 164 senttiin asti, kengissä 38:saan, päätin ehdottaa, mitä jos itsekin kokeilisin, miltä reimailu tuntuu.

Ja se tuntui : Todella vapauttavalle! Minulla on ollut testissä nyt parisen kuukautta (kyllä, olen vilukissa, jo kaivaa toppatakin jo syyskuussa) Naapuri-toppatakki, softshell-ulkoleggarit, Taival-villa-aluskerrasto, villapipo, rukkaset ja vedenpitävät Weather-kengät, enkä kyllä tajua, miksi olen viitsinyt palella viimeiset kuusi talvea ulkona epäasianmukaisin varustein. Niin paljon hauskempaa astella pihalle, kun tietää, ettei ulkoilu ole enää vain tuskaa ja kamppailua sen kanssa, kuinka kauan jaksaa hytistä kylmässä.

Joten arvon pienikokoiset aikuiset. Ja teinit! Kyllä voi ihminen olla ihan tyylikäs, ja silti pysyä lämpimänä. Nyt se on todistettu.

-Karoliina-                                      

Kuvat: Janita Autio

Kommentit (20)
 1. Vitsit, olin jo heti ekan kuvan nähdessäni, että mistä tuo takki on, aivan ihana! 🙂 Leikkikentällä seisominen ei ole vielä ajankohtaista, mutta talvitakin osto muuhun ulkoiluun kyllä! Osaisitko arvioida menisikö tuo takki vähän ”rintavammalle” henkilölle? Kokeilemalla se tietysti selviää, mutta mietin onko takki miten tiukka. 🙂

  1. Karoliina Sallinen
   25.10.2016, 18:25

   Mittasin ihan. Mulle jäi 20 senttiä eteen aivan tyhjää takin ollessa kiinni.

   Eli mahtuu. Takki on noista kaikista mun Reimoista reiluin. 

   1. Hei kiitos tosi paljon vastauksesta, pitää lähteä katsomaan löytyisikö tuota takkia jostain! 🙂

    P.S Luin edellisen kommenttini toiseen kertaan ja tuli hirveä apua-fiilis, että toivottavasti et luullut, että ”haukuin” sua pienirintaiseksi :/ En siis tarkoittanut todellakaan sellaista vaan yritin sanoa, että olen isokokoisempi kuin sinä. Jotenkin mun ilmaisu kuulosti vähän kököltä, pahoittelut!

    1. Karoliina Sallinen
     26.10.2016, 18:29

     Voi sua! En todellakaan loukkaantunut. Olen pieni, se ei haittaa tai loukkaa 😀

 2. Ja p.s lasten vaatteita saa monesti vähän edullesimmin 🙂 itse kattelin viime keväänä reiman alesta takkeja,mutta vanha toppatakki palvelee edelleen ihan hyvin. Silmäilenpä tarjontaa uudelleen ens kevään alesssa 😛

  1. Karoliina Sallinen
   25.10.2016, 18:16

   Niin saa!! Monesti ostan merkkiverkkarit ja tennarit lastenosastolta juuri siksi. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *