And I said "yes"

Vuoden

ja loppuelämän

ensimmäinen päivä.

-Karoliina-

Kommentit

SannaR (Ei varmistettu)

Milloin häät?

Vierailija (Ei varmistettu)

Kolmas kertako toden sanoo ? Sä olet kuin tuuliviiri, aina uusi mies odottamassa varalla. Mites f ? Ootko sitä huomioinut tässä suhteessa ollenkaan ? Tavannut tämän uuden miehesi kerran ?

LottaA (Ei varmistettu)

Harvoin lähden mukaan näihin älyttömyyksiin, mutta nyt on pakko. Onko tosiaan niin, että bloggarille voi päin naamaa suoltaa ihan mitä vaan? Sanoisitko noin lapsesi päiväkotikaverin äidille päikkärin eteisessä? Millä ihmeen oikeudella kukaan ihminen on arvosteleva toisen, vaikkakin julkisessa ammatissa olevan tekemiä päätöksiä?
Tästä oli keskustelu aiemmin kun hengenheimolaisesi kyseenalaistivat Karoliinan päätöksen esitellä F A:lle, leirinne edustajien mielestä aivan liian varhaisessa vaiheessa suhdetta.
Karoliina, teet blogissasi hyvin selväksi, että F on elämäsi tärkein asia, eikä minulle tulisi mieleenkään kyseenalaistaa sitä, ettetkö jossain päätöksissäsi aina ajattelisi tyttäresi parasta. Olet myös kertonut viime aikoina kaikkien aikojen vuodesta ja sydämen kuuntelemisesta, joten mielestäni tämä on aivan huikea jatkumo teidän tarinallene. Kaikkea ihanaa sun lähipiirillesi, tästä tulee varmasti ihana vuosi :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tämä oli nyt niin älytön kommentti, että ei oikein osaa edes sanoa mikä se on. Tiesittekö muuten, että nämä nettiosoitteet saa vissiin halutessaan selville...?

Vierailija (Ei varmistettu)

Tarkoitin siis vierailjan kommenttia, en Lotan.

Dilledong (Ei varmistettu)

Nyt on helppo kuitata blogikommentit, että ihmiset tuomitsevat tietämättä ja tuntematta.. Mutta täytyy sanoa, että kyllä pelottaa eniten pienen F:n vuoksi, että äiti rientää edellisen suhteen raunioilta uuteen suhteeseen ja kihlautuu elämättä tavallista arkea saman katon alla puolisonsa kanssa päivääkään.. Tähän vauhtiin sopii hyvin vuoden 2017 vauvauutiset ja viimeistään vuonna 2018 unelmien prinssi löytää itsensä pelireissulla (taas?) jonkun muun kuin oman naisensa pedistä.

TOIVOTTAVASTI me pahanilmanlinnut olemme väärässä.

Suven (Ei varmistettu)

Pakko kommentoida tähän, että esim. kristillissä piireissä on edelleen ihan normi, että mennään kihloihin ja jopa naimisiin, vaikkei olla vielä asuttu saman katon alla tulevan puolison kanssa, päivääkään. Ja monia vuosia ovat sellaiset avioliitot jopa jo saattaneet kestää ;)

Onnea Karoliina sulle mitä parhaimmasta uuden vuoden aloituksesta ja kaikkea hyvää teidän yhteiselle matkalle! <3

Diudiu (Ei varmistettu)

Kristillisissä piireissä avioliitto on pyhä. Kommentissa viitattiin kertaalleen avioeronneeseen bloggaajaan, ilmeisen erilainen tilanne kuin mihin itse viittaat.

Suven (Ei varmistettu)

Kyllä, kristityille avioliitto on pyhä. Se ei kuitenkaan ole kristittyjen yksinoikeus, vaan kuka tahansa voi uskoa avioliittoon ja pitää sitä pyhänä.

Mun pointti ekassa kommentissani oli kuitenkin se, että ei se yhdessä asuminen ennen kihloja/avioitumista ole onnen ja autuuden tae :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi te mieleltänne ahtaat ja sielultanne pienet.
Menkää Ärrälle ja ostakaa arpoja tai täyttäkää täysvetokuponkeja. Veikatkaa taatusti häviävää hevosta. Ja itkekää itsenne toivotun pettymyksen kyynelein marinoituna uneen.

Siinäpä teille semmoista oikeaa, häviäjien jengissä veikkaamista ja ainaisen pahan toivomista.

Vai uskaltaisitteko vaikka näin vuodenvaihteen kunniaksi kerrankin kokeilla positiivisen voimaa? Hyvä luo hyvää, sitä kannattaa kokeilla.
Toivon teille uskallusta kokeilla. Ja jakaa hyvää.

Vierailija (Ei varmistettu)

Amen. Siinä oli se kaikki mitä myös minä halusin sanoa.

lukija (Ei varmistettu)

Onnittelut! :)

Sinyh (Ei varmistettu)

Ei vuosi voi alkaa paremmin, kuin rakastettuna, rakastavana ja onnellisena!
Ihanaa vuoden alkua Karoliina <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Melkoista vauhtia etenette! Toivottavasti ei tule pudotusta Pilvilinnoista. Alkuhuuman aikana toisen virheet tai ärsyttävät tavat eivät ärsytä. Jokaisessa suhteessa koittaa kuitenkin arki. On likapyykkejä, tekemättömiä kotitöitä jne. Saa nähdä onko hetken päästä edessä tilanne, jolloin saadaan lukea kuinka elämäsi on ollut onnetonta ja itkun täyttämää, koska olet joutunut uhraamaan itsestäsi liikaa muiden hyvinvoinnin vuoksi. Tätähän edellinen elämäsi oli, silkkaa uhrautumista vätyksen vuoksi.

JennaS (Ei varmistettu)

Harvoin kommentoin, mutta nyt ajattelin sen tehdä. Välillä harmittaa hirveästi, kun mukavan blogitekstin jälkeen osuu lukemaan ikäviä kommentteja. Kun seuraa jonkun ihmisen elämää blogin ja sosiaalisen median kautta, näkee väistämättä sen sisältämiä iloja ja suruja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että tuntisi kirjoittajan läpikotaisin ja tietäisi tämän elämän koko sisällön. Elämä - arki ja juhla, on täynnä hetkiä, ja suuren osan näistä hetkistä me ihmiset jaamme läheistemme kanssa tai tunnemme sisimmässämme. Mielestäni ei ole tarpeellista arvostella toisten tekemiä valintoja tai päätöksiä. Surullista lukea kärkkäitä kommentteja pelireissujen seurauksista tai muista vastaavista skenaarioista. Toisen ilo voi myös luoda lisää iloa ympärilleen. Hyvää uutta vuotta ja onnellisia hetkiä elämääsi Karoliina!

Eeba (Ei varmistettu)

Samaa mieltä ! Paljon onnea minunkin puolestani. Olet Karoliina sen verran elämää ja blogitekstejä nähnyt että osasit varmaan odottaa piikikkäitäkin kommentteja, mutta uskon ja toivon että pystyt jättämään ne ihan täysin omaan arvoonsa. Ihana että elät oman näköistäsi elämää ja paljon onnea vielä loppuelämään rakkaasi kanssa <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Rakkaus palkitaan rakkaudella ja hyvä hyvällä. Jokainen ihminen ansaitsee onnen <3!! Ihana uutinen! Enemmän kuin onnea teille sekä ihanaa ja ihmeellistä uutta vuotta! :)

J0 (Ei varmistettu)

Huh mitä kaikkea kamalaa ihmiset kehtaavatkin julkisesti kirjoittaa, sairasta! :(

Ihana uutinen joka tapauksessa varmasti teille, ja siitä kannattaa nyt nauttia, eikä tuhlata aikaa näiden vihapuheiden murehtimiseen. Onnea jatkoon! <3

Matsku (Ei varmistettu)

Ihanaa lukea tällaisia uutisia näin uuden vuoden alkajaisiksi! Rakkaus on mahtava asia ja lahja, jota ei kannata jättää käyttämättä. Valtavasti onnea teille molemmille, on etuoikeus seurata teidän tarinaanne <3

Kastehelmii (Ei varmistettu)

Ihana uutinen, onnea! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Harvoin kommentoin tänne, mutta nyt kyllä täytyy...
Ensinnäkin onnea teille ihanasta rakkauden lupauksesta!
Toiseksi, ihan uskomatonta lukea noita arvostelijoiden kommentteja. Jokaisella on toki oikeus omiin mielipiteisiin ja tunteisiin, mutta onko ne välttämätöntä sanoa/kirjoittaa ja yrittää latistaa toisen onnea (toivottavasti siinä epäonnistuen)? Ei kenenkään toisen onni ole keneltäkään muulta pois. En itsekään ole täydellinen, mutta pyrin elämään elämääni toisia kunnioittaen ja ymmärtäen. Annetaan heille rauha elää omaa eläämäänsä, vaikka se osittain onkin julkinen.

TrineH
En suostu jäähylle

Mielettömästi onnea! Lifetime happiness! ❤️❤️❤️

Sarppa (Ei varmistettu)

Huhhuh, että osaa ihmiset olla ilkeitä! Järkyttävää!

Itse kihlauduin alle 4kk:n seurustelun jälkeen kuunnellen omaa sydäntäni välittämättä muiden kauhisteluista. Nyt avioelämää yli viisi vuotta takana. Yhden lapsen vanhempina porskutetaan eteenpäin onnellisempina kuin koskaan.
Onnellinen sydän osaa iloita toistenkin onnellisista sydämistä!<3

Lämpöiset onnittelut sinulla ja A:lle ja pelkkää hyvää elämäänne!

Vierailija (Ei varmistettu)

Aivan ihana uutinen! <3 En ole aikaisemmin Karoliina blogiasi kommentoinut, mutta olen sitä jonkin aikaa lukenut. Täytyy todeta, että osaat kirjoittaa tosi hyvin, teksteihisi pääsee jotenkin tosi helposti "hyppäämään" sisälle! Sen lisäksi tykkään sun tyylistä älyttömästi ja on ollut ihana seurata sun hyvää fiilistä ja hehkumista! :) Ihan älyttömästi onnea teille! <3

Hanna (Ei varmistettu)

Suurensuuret onnittelut! Ja onnea vuodelle 2017!

Lauraliini (Ei varmistettu)

Paljon onnea kihlauksen johdosta ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen! T. Hiljainen, blogin vakiolukija

LiisaF (Ei varmistettu)

Onnea!!!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ensimmäinen ajatus oli itsellänikin, että huh miten nopeaa toimintaa ja vielä pieni lapsi mukana kuvioissa. Mutta sitten muistin, että lupasin tänä vuonna ajatella positiivisemmin ja vähentää kaikkea ikävää, mm. toisten tuomitsemista vajavaisilla tiedoilla. Jokainen elää kuitenkin omaa elämäänsä ja on omien päätöstensä ja niiden syiden asiantuntija. Joten paljon onnea ja paljon rakkautta tulevaisuuteen!

JenniSa (Ei varmistettu)

Suuresti onnea ja rakkautta teille! <3 Tällaiset uutiset saavat aina hymyn huulille. Onneksi on rakkautta!

Todella harmillista, että toiset antavat kateutensa päästä niin suuriin sfääreihin, että julkenevat kommentoida negatiivissävytteisesti uutisiin, jotka ovat toisen elämän tärkeimpiä. Ratkaisu kommentoida moista kertoo varmasti paljon enemmän tästä ihmisestä kuin sinusta ja sinun ratkaisuistasi. Joskus vaikeneminen on suurinta viisautta.

Onnellista uutta vuotta sinulle ja ihanalle perheellesi! Teitä on ilo seurata. :)

Diudiu (Ei varmistettu)

Helppo vetää kateus-kortti esiin, kuitenkin ainakin osa meistä negatiivisista kirjoittajista on ollut onnellisesti naimisissa jo useamman vuoden ajan.. Toki en voi puhua kuin omasta puolestani! Epäilykseni ja murheeni on nimenomaan lapsen vuoksi, ei omaa onnettomuuttani ja katkeruuttani, vaikka varmasti se helpointa on niin tulkitakin. Ja epäilykseni varmasti juontaa juurensa siitä, että omassa lähipiirissä paljon tällaisia tapauksia on sivusta seurannut.. Ja kuten aiemmin totesinkin, toivon sydämestäni että nämä negatiiviset skenaariot osoittautuvat vääräksi.

Vierailija (Ei varmistettu)

Menkää vaikka lastensuojeluilmoitus tekemään, jos olette noin huolissanne Karoliinan lapsesta!

Vierailija (Ei varmistettu)

P...kat teillä mitään huolta ja murhetta ventovieraasta lapsesta on, ihan turha hurskastella. Ei tämä ole kuin bloggaajan mollaamista, joka verhotaan "huolestuneen kansalaisen" kaapuun.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ja sinähän muiden motiivit tiedät parhaiten :O

Vierailija (Ei varmistettu)

Kateuskortti käytetty! Miksi ihmeessä kaikki ihmettelijät tai syystä tai toisesta kummastelijat olisivat kateellisia? Mitä sinä heidän elämästään tiedät? Voihan tähän nyt heittää vaikka kateellisuuden hyvännäköisestä miehestä, mutta metsään menee, koska komeus on mielipide. Väsynyttä heittää kateuskortti, kai se on sitä kun ei muutakaan keksitä. Ja silloin kun sen heittää kateuden piikkiin, niin voi uskotella tehneensä oikean ratkaisun. Eikä tämä koske nyt tätä kihlausjuttua, vaan yleisesti ja montaa blogissa kerrottua asiaa, joista monien väitetään olevan kateellinen

ihmettelijä (Ei varmistettu)

Mikä siis on oma teoriasi motiiveista, joilla ihmiset kirjoittavat anonyymejä ilkeilykommentteja blogeihin, kiinnostaisi kovasti.

Laura/ Tässä kaupungissa tuulee aina (Ei varmistettu) http://tassakaupungissatuuleeaina.blogspot.fi

Oi, valtavasti onnea, ihania uutisia <3! Meilläkin vietettiin eilen uudenvuodenaattona seitsemättä kihlajaispäivää, joka unohdettiin taas ihan totaalisesti varmaan viidennen kerran, vaikka luulisin, että päivä olisi helppo muistaa :O...

E&L (Ei varmistettu)

Lämpimät onnittelut teille! Vasta tätä postausta lukiessa tuli mieleen, että meilläkin oli eilen kihlojen vuosipäivä. Mekin siis unohdettiin se ihan samoin kuin Laurallakin edellä kävi. Vaikka tosiaan luulisi, että olisi helppo muistaa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Paljon onnea! Aviomieheni kosi mua viisi vuotta sitten uudenvuoden päivänä, ihana muistaa asia jokaisen vuoden alussa! Oma kokemus on, että kun tosirakkaus osuu kohdalle, sen kyllä tietää heti, en tuhlaisi hetkeäkään epäröintiin vaan olisin kiitollinen jokaisesta ihmeellisestä hetkestä. Vielä kun mies suhtautuu oikein, vakavasti ja myönteisesti lapseen, niin voi että mikä lottovoitto! Arjen ehtii opetella yhdessä myöhemminkin, kyllä se yhteinen tahto ja sitoumus on tärkeintä siinäkin.

floralys- (Ei varmistettu)

Olipa ihana uutinen, onnea teille molemmille! Rakkaus on ihana asia :)

Kermis (Ei varmistettu)

Suunnattomasti onnea!
Ja mitä tulee eräiden kansalaisten huoleen F:n hyvinvoinnista tässä kuviossa,
eiköhän asia ole hoidossa niillä joille se kuuluu.
Joten hukkukaa lietsomaanne mustuuteen ja antakaa niiden iloita joilla aihetta on!

Vvvv (Ei varmistettu)

Lämpimät onnentoivotukset! Rakkaus on ihana asia<3

Kkkkrista (Ei varmistettu)

Onnea Onnea! Kyllä sydän tietää!

Eltsi555 (Ei varmistettu)

Onnea teille! Eipä voisi vuosi paljoa paremmin alkaa.

Iina / MouMou (Ei varmistettu) http://moumou.fi

Ihana uutinen. Onnea Karkki, ja kaikkea hyvää seuraavaankin vuoteen! <3

Hiljainenlukija (Ei varmistettu)

Onnea valtavasti kihlauksesta! <3 Ja huoh, tsemppiä ilkeiden kommenttien läpi käymiseen.. (itse menimme kihloihin parin kk:den seurustelun jälkeen, nyt oltu 10v yhdessä.) Kommentteja tuli meillekin aikoinaan, mutta älä välitä niistä sinäkään. Jokainen olkoon oman elämänsä/onnensa seppä :)

T. Eräs, joka seurannut blogiasi kaksplussan ajoilta saakka.

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi ihanaa! Paljon onnea teille. <3

Mä olin seurustellut poikaystäväni kanssa pari kuukautta, kun tulin raskaaksi. Siinä ei paljon ehtinyt yhdessäasumista harjoitella ennen vauvan tuloa. Silti, jo ihan niistä ensimmäisistä päivistä lähtien tiesin, että juuri hän on täydellinen minulle. Nyt neljä vuotta myöhemmin olemme kihloissa ja pian menossa naimisiin, rakastan häntä edelleen niin että sydän meinaa pakahtua. Hän on paras ystäväni.

Onnea teille vielä. <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Kommentoimpa ekaa kertaa blogi kirjoitustasi. Se on raikas, ihana ja ja elämää täynnä. Kiitos.
Onnea kihloistasi valtavasti!
Pelkät onnentoivotukset ei riitä, koska aijemmissa palautteissa teksti oli aivan järkyttävää. Miksi, miten kihlautuminen on automaattisesti negatiivinen asia lapsen kannalta?
Eikö onni tuo onnea? Eikö kihlaus tuo pysyvyyttä? Sitoutuvuutta. Sydän voi särkyä kellä vaan. Vuoden tai kymmenen vuoden suhteessa. Ja ilman häitäkin voi sattua. Vai ootteko kuulleet jonkun tuomitsevan kun tapaat ihmisen, eronneena (leima otsassa) ja sulla on lapsi (leima otsassa) ja niinkun laitoin, tapaat jonkun ja muut on sillain, että " hei, sä oot just eronnu ja sulla on lapsi". ..älä ole onnellinen, ihastu, ja tää kaikki, koska hei, sun lapsi kärsii. Eiku niinhän noi sanoki! Mitä nyt helvettiä ihmiset??

Vierailija (Ei varmistettu)

Onnea teille! ❤️ Juuri niin pitää elää, kuin itsestä tuntuu hyvältä, eikä niin kuin toiset olettaa sun elävän. Jos tuntuu hyvältä, niin on aivan turha jarrutella. Kerran täällä vaan eletään!

Laamu (Ei varmistettu)

Onnea!! 'The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return'.

Jjehna (Ei varmistettu)

Ei hyvää päivää millasia kommentteja. Oli oma mietteenikin "oho", mutta ei missään mielessä tuomitsevassa mielessä. Ja mitä ylempänä on kommentoitu "lapsen parhaasta", niin itselleni on julkaisemissasi kuvissa ihanasti paistanut F:n kasvoilta kuinka hän pitää A:sta. En usko että lapsi osaa sellaista näytellä, tai varsinkaan haluaa. Ja eiköhän onnellinen vanhempi ole parasta lapselle. Kaikkea hyvää uudelle vuodelle ja onnea kovasti, blogiasi on ihana seurata!

Pages

Kommentoi