And I said ”yes”

IMG_20170101_152704.jpg

Vuoden

ja loppuelämän

ensimmäinen päivä.

-Karoliina-

Kommentit (91)
 1. ONNEA !!!!!! 🙂

 2. Hyvä puoli on pään pörräys. Joskushan se kantaa.

  Huono puoli on se, että sitoutuminen tuossa vaiheessa on aina arvaus. Joskus osuu oikeaan, aina ei. Tulevia tunteita on vaikea ennustaa, ei omia tai toisen.

   

  1. Ei, sitoutuminen missään vaiheessa ei ole arvaus eikä perustu arvailuun, vaan rakkauteen ja yhteiseen tahtoon. Omia tai toisen tulevia tunteita ei voi ennustaa, ei siihenvaikuta se, kuinka kauan on oltu yhdessä tai muuten tunnettu. Sen sijaan jos sitoutumishaluja ei aikuisella löydy hieman elämäntilanteesta riippuen muutamasta kuukaudesta muutamaan vuoteen, miksi niitä myöhemminkään löytyisi? Sitoutuminen on ennen kaikkea valinta, kuin myös rakkaus pitkällä tähtäimellä, ja parisuhteessa molempien pitää olla suunnilleen samalla sivulla, yksin ei voi kantaa suhdetta.

   1. Omia tai toisen tulevia tunteita ei voi ennustaa, ei siihenvaikuta se, kuinka kauan on oltu yhdessä tai muuten tunnettu. 

    Jos on seurustellut seitsemän vuotta ja asunut neljä vuotta yhdessä ja yhä tuntuu siltä, että tässä on hyvä olla enkä halua tästä pois, niin se ennustaa sitä, että suhteella on mahdollisuus toimia jatkossakin. Aikaisemmasta voi päätellä tulevaa.

    Jos ei ole vielä kokeillut yhdessä tasaista arkea kaikkine haasteineen, kyllästymisineen ja ulkopuolisine ihastuksineen, niin silloin ei voi tietää, jaksaako suhteessa, kun se kriisiytyy. Useimmat suhteet kriisiytyvät jossain vaiheessa.

    On eri asia elää suhdetta, joka ei perustu enää ensisijaisesti tunteisiin, kuin suhdetta, joka perustuu ensisijaisesti tunteisiin. Ihastuksen kuohuissa maailmassa ei muuta olekaan kuin mahdollisuuksia. Siki valitettavan monet suhteet myös katkeavat ulkopuoliseen ihastukseen. Ihastus tarjoaa kaiken, suhde vain saman tutun ja turvallisen mutta kyllästyttävän.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *