Blogitoiveesi vuodelle 2015?

uusivuosi20152 uusivuosi20153 uusivuosi20154uusivuosi20157

uusivuosi20155 uusivuosi20156

uusivuosi20151Eilinen ilta meni ensin tuttavaperheen luona Lauttasaaressa, ja kun F:n silmäpussit roikkuivat polvien kohdalla siinä vähän ennen kymppiä, suuntasime kotiin. Tähtisädetikut, iltapala ja pieni uudenvuodenjuhlija oli unilla jo heti kymmenen jälkeen.

Me valvoimme Eskon kanssa vähän yli puolen yön, ja tämä päivä onkin mennyt joulun poisraivaamisessa ja yleisessä lököttelyssä.

Vielä, vaikka uusi vuosi onkin jo tässä käsillä, on meneillään sellainen vähän uninen lomafiilis. Sellainen, jossa kaikki arkinen puurtaminen on vielä kaukana edessä (eli ensi viikon keskiviikossa).

Luulen, että vuosi 2015 merkitsee meille uudenlaisia haasteita. Eikä vähiten blogin saralla! Mietintämyssyssä on aika monta uutta ideaa ja postaussarjaa. Mutta hei: Jos nyt haluat esittää toiveesi blogimme suhteen, vaikka jonkin todella tuoreen tai hurjankin idean, ehdottakaapa sellaista meille! Lisää arvontoja, asukuvia, perhepohdintaa, sisustusta…Mitä?!?

Kiva iltaa! Tänään Schindlerin lista. Snif! Niin ja nämä kuvathan olivat kauniista kodista, jossa eilen vierailimme.

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (26)
  1. Kiitos kivasta blogista! Lukisin mielelläni enemmän perhe-elämään liittyviä, arjen juttuja. Vaikka johonkin teemaan liittyen. Esimerkiksi teidän pienen perheen mietteitä yksilapsisuudesta – lapselle sisaruksen/sisarusten teosta. Pitääkö pikkukakkonen tehdä?

  2. Mää kans sanon, että videoita lisää. Teän joulukalenteri oli huippu, ”piti” aina aamulla heti ko heräs niin kattoa se. 🙂 Hyvää alkanutta vuotta teän poppoolle!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *