Ei ole äitien suunnittelemaa! Perjantain penteleet.

P1010881 (2).JPG

P1010885 (2).JPG

Heipodei! Ei tekisi mieli valittaa, kun päästiin F:n kanssa eilen Jyväskylän tyttöjen kyydissä Hankasalmelle viikonlopun viettoon, mutta ehkä parit penteleet voi silti päästää ilmoille. Sen verran mukavista asioista on sentään sanottava, että meillä oli aivan superhauskaa Jyväskylän tyttöjen kanssa keskiviikkona ja eilen meillä (tästä lisää myöhemmin tällä viikolla). Ja F taas oli enemmän kuin haltioissaan, kun sai olla ensimmäisen kerran yksin Hipu-tädin luona yökylässä. (Tästä tukiverkkoasiastakin lisää myöhemmin)

Mutta sitten valitukseen:

  • Allergiat. On tuolla ulkona kaunista, mutta kyllä vähän risoo, kun nenä vuotaa ja silmät punoittavat.
  • Astianpesukone, jonne pitää ASETELLA jokainen kahveli ja kihveli ERIKSEEN. Veikkaan, ettei tämmöistä vempainta keksinyt äiti-ihminen.
  • Urat kaapin ovissa. TätäKÄÄN ei ole keksinyt kukaan perheellinen. Vitsi tuonne uriin jää kaikki töhnä ja muruset. Olisi huomattavasti helpompi siivota samat roskat lattialta. Sileät ovet ja pomppuovet kunniaan.
  • Naaman rupsahtaminen. On se vaan niin, että ryppyjä tulee ja juonteita (inhoan koko sanaakin)myös. Nyt sitten tästä seuraa tämmöinen first world problem, että päivettynyt iho olisi kesällä aika ihana, mutta hitsi kun aurinko vaan lisää ryppyjä. Ottaako aurinkoa vai ei, siinä pulma.
  • Rumat tekokukat. Haluaisin makuuhuoneeseen kauniita tekoleikkokukkia, mutta hitsi kun sellaisia ei-kimaltavia ja vähän vähemmän muovin näköisiä ei meinaa löytyä mistään. Tai okei. Stockalla oli. Maksoivat 17 euroa KAPPALE.

-Karoliina-

Kommentit (2)
  1. Kauniita tekokukkia kannattaa käydä katsomassa Moodfactoryssa Hyhkyssä, osoitteessa Hennerinkatu 14. 

  2. Finnmarilla ja Plantagenilla suht edullisia tekokukkia, jotka ei näytä muovisilta 😉 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *