Ei pöllömpi merkki?

Heips,

mitäs olette mieltä? Pitäisikö Me&I:lle antaa vielä yksi mahdollisuus?

Kokemukseni ovat nimittäin seuraavat. Ostin viime syksynä Me&I:lta Neiti-F:lle kaksi paitaa ja sukkia. Tulos: Paidat ovat edelleen kuin uusia, sukkapaketin sukista vain 1/3 säilyi hyväkuntoisina käytön ja pesujen pyörteissä.

apples tunic

Viime kevään myynneistä ostin Neidille bodyn, joogahousut ja pusakan. Tulos: kankaat säilyttäneet napakkuutensa, mutta värit haalituivat kaikissa vaatteissa ihan muutaman pesun jälkeen! Siitäkin huolimataa, että olen pesuneurootikko (= matalat lämpötilat, oikeat aineet, lajittelu värien mukaan, vaatteet aina nurinpäin käännettyinä).

traffic

Kirosin silloin, etten enää koskaan osta kyseisiä vaatteita niiden haalistumisen takia. Ja kaipa minua ällötti myös vähän se, että kesän Helsinkin-Tukholma -risteilyllä valehtelematta joka kolmannella lapsella oli Me&I:n vaatteet.

spikey body

Mutta, mutta…kävin tsekkaamassa viime viikolla netistä syksyn uuden malliston, ja ihastuin siihen ihan täysin. Pöllöt ja retrovärit jotenkin sykähdyttävät minua oikein olan takaa.

Erityisesti tuo vauvamallisto (johon Neiti ei tosin enää mahdu) on mielestäni aivan ihana.

Onko joku muu huomannut Me&I:n laadussa heittelyä? Mitkä ovat teidän kokemuksenne merkin suhteen? Kertokaa ihmeessä: kannattaako minun siis antaa Me&I:lle vielä yksi mahdollisuus?

Hauskaa sateista sunnuntaita!

Yt:Karoliina

Kuvat: www.meandi.se

 

Kommentit (8)
  1. ja uudet housini saapuivat postissa. kivaa!!! kolmen käyttökerran jälkeen alkoi saumat purkautua…EI kivaa…no joo. ehkä ne velourit on sitten sitä laatukamaa, mutta ei nää trikoot!

  2. Karoliina Sallinen
    16.9.2012, 06:13

    Heippa,

    itse ostin nyt viimeisimmiltä kutsuilta ainoastaan velour-vaatteita (kuvia tulee varmasti myös blogiin). Kuulin me&i-konkareilta, että juuri velour ja frotee ovatkin niitä Me&i:n laadukkaimpia materiaaleja. Ainakin tällä tavalla muutaman viikon käytössä olen ollut tällä kertaa supertyytyväinen esimerkiksi jooga-housujeni laatuun. Ei polvipusseja, ei löpsähtämistä WAU! Ja nyt kun mietin tarkemmin, Neidin me&I:n frotee-pipoa on puolen vuoden aikana jatkuvasti pesty ja käytetty, ja pipo on kuin uusi. Ehkäpä täytiikin tässä(kin) tapauksessa tietää, mitkä vaattet ne merkin helmet…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *