Elämän tarkoitus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitenkäs viime aikoina on ollut niin kivoja blogihaasteita ilmoilla? Viime viikolla tein vaatehaasteen, ja nyt intouduin vastailemaan Anskun lähettämiin kysymyksiin. Tässä se tulee.

Mistä olet kiitollinen juuri nyt?

Tiedän paljon ihmisiä, jotka ovat kertoneet tulleensa kiitollisiksi vasta sitten, kun heille on tapahtunut jotain oikeasti kamalaa. En tiedä mistä se johtuu, mutta olen ihan lapsesta asti jotenkin tiedostanut, ettei elämästä kannata nauttia tai olla kiitollinen vasta sitten, kun jotain on menettänyt. Niinpä yritän olla kiitollinen siitä, mitä minulla jo on.

Tällä hetkellä olen eniten kiitollinen siitä, että olen saanut F:n. Lapsi on todellinen lahja, ei mikään itsestäänselvyys, ja yritänkin muistaa sen aina, kun pinna alkaa kiristyä ja lapsiperhearki puuduttaa.

Sen lisäksi olen kiitollinen perheestä, johon voin luottaa ja tukeutua. Ja perheestä puhuessa tarkoitan lapsuudenperheeni jäseniä, mutta myös paria läheistä serkkuani ja tietysti Eskoa.

Olen kiitollinen työstä, ystävistä, terveydestä ja mahdollisuuksista, joita elämä on tuonut eteeni.

Minkä valinnan tai asian haluaisit muuttaa elämässäsi, jos pystyisit?

Toivoisin, etten olisi loukannut minulle rakkaita ihmisiä. Mieleeni tulee kaksi tilannetta – näitä olen pohtinut siis muutenkin aina aika ajoin – joissa olisin voinut toimia paljon fiksummin ja inhimillisemmin.

Ehkä toivoisin nyt myös sitä, että olisimme yrittäneet tehdä F:lle sisaruksen hänen ollessaan jo taapero. Vaikka idea tuntui silloin kauhealle, katselen nyt vähän kateellisena niitä perheitä, joissa on hyvin samanikäisiä lapsia.

Mikä sinun mielestäsi on elämän tarkoitus?

Onnellisuus. Yksi sana, mutta joskus vaan niin vaikea toteuttaa. Onni on kuitenkin ainoa asia, joka lopulta merkitsee. Se pitää sisällään kaiken – perheen, rakkauden, rauhan, ystävät, elämän ja naurun.

Kuka ottaisi haasteesta kopin seuraavaksi?

-Karoliina-

// takki, JC (Crocker) // mekko, teetetty (Atelje Iina) // leggarit, Gaudi* // kendät, Dr.Martens // huulilakka, Kicks

*saatu

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Kommentit (9)
  1. Mä kans tulin kyselemään kengän mallia… Olisko 1460 W ja sellanen kiiltonahkainen musta? On nimittäin oma haavekenkäni, ja meinaan omani tilata nettikaupasta. Siksipä ajattelin hieman neuvoa kysyä kokoasioissa, kun olen ymmärtänyt, että ovat pientä kokoa..? Pitääkö paikkaansa?

  2. Karoliina/ Kolmistaan
    21.11.2015, 09:51

    Hmm. En kyllä tiedä. Käsittääkseni se ihan perus!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *