Etukäteinen kiitospäivä!

1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyllä tulee usein valitettua ja urputettua. Ja unohtuu helposti kertoa eteenpäin ne siistit, kivat ja ilahduttavat jutut. Tällä viikollahan Jenkeissä vietetään kiitospäivää, joten teki mieli itsekin miettiä kivoja asioita.

 • Sairaan siistiä, että Hesen lastenaterian (joo, meillä syödään välillä ROS-KA-RUO-KAA) lelu ei ole mikään muovinen rihkama, vaan yleensä oikeasti jokin laadukas ja fiksu tuote. Karhuherra Paddington-kassi on toiminut jokaviikkoisena saunakassina jo vaikka kuinka kauan, Muumi-tuubihuivi on kaulassa päivittäin ja nyt fiksuja tehtäviä tehdään Hesen uudesta Oppi&Ilo-puuhakirjasta. Cool!
 • TeleFinlandin asiakaspalvelu. Pure love!
 • Samoin Turvan vakuutuspalvelu. Voiko paremmin homma enää skulata? Vaikka pesukone on hajonnut ja lapsi ollut sairaana, koskaan ei ole ollut ongelmia korvausasioissa.
 • Siskonpeti! Oikeasti VUOSIIN paras kotimainen tv:n sketsisarja. Naiset osaa, jumankekka!
 • Antti Tuiskun aitous. Jätkä on niin mahtava Vain elämässä. Aito, lämmin, lahjakas. Ja lannistumaton. Hän on niin inspiroiva!
 • Anskun Peace&Style -blogi on ihan huikean laadukas ja mielenkiintoinen. Luen sitä ahmien. Tälle mimmille nostetta ja sassiin!
 • Kyllä kiitän taas, miten upea verovaroin pyöritetty kulttuurikeskus löytyy melkein jokaisen ihmisen lähimaastosta. Ai mistä? No kirjastosta tietysti!

Mikä sua on ilahduttanut lähiaikoina?

-Karoliina-

Siskonpeti-kuva: Yle

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (12)
 1. Karoliina/ Kolmistaan
  23.10.2015, 19:51

  Oi kiitos ❤ Ja te kiitoksenne ansaitsette! Aina vastataan nopeasti ja luurin toisessa päässä on iloiset ja osaavat tyypit! (Plus itse liittymä kuuluu myös meidän mökillä täydessä korvessa ja laskut on pieniä) Terkut koko tiimille!!

 2. Karoliina/ Kolmistaan
  23.10.2015, 19:49

  Plus Hesessä on paremmat ranut + gluteenitom Hamppari!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *