Glitterpolttarit ja Flow`n toinen päivä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No niin! Maanantai. Takana 9,5 tunnin yöunet, töitä, kotitöitä, laskujenmaksua, kasvissosekeiton keittämistä, postia, kirjastoa, pyykkiä, iltasatua, skypeä, puheluita ja tappelua Sonera Viihten kanssa, joka ei meillä toimi, mutta jota en kuitenkaan saa irtisanoa.

Onneksi pystyi näin tavallisen maanantai-illan ratoksia palaamaan vielä ystävän glitterglamourpolttareihin ja lauantaihin.

Mullahan oli siis aikamoinen lauantai, kun heräsin vain muutaman tunnin yöunien ja perjantain Flow`n jälkeen sateiseen aamuun, jolloin ensin suuntasin Vantaalle ristiäisiin ja siitä sitten suoraan Kallioon ja polttareihin, jotka olivat jo täydessä käynnissä. Mun ystävä oli yllätetty jo aamulla, ja kun mä saavuin paikalle, odotti morsianta päivän toinen yllärimomentti – valokuvaus ”stunttikoiran” kanssa. Morsian ei – kauneudestaan huolimatta – hirveästi pidä valokuvissa olemisesta ja niinpä eräs polttariseureen henkilö keksi, että ehkä koiria rakastava polttareiden päätähti relaisi paremmin, jos mukaan kuviin otettaisiin koira. Ja niinpä otettiin. Ihana Hugo-tuli pitämään morsiammelle ja meille muille hetkeksi seuraa, ja luulen, että kuvista tuli aika ihania.

Koirakuvien ja ruokailujen jälkeen aloitettiin todellinen glitteröinti. Olimme aluksi ajatelleet, että haemme vain hassut vaatteet kirpparilta, mutta tulimme pian siihen tulokseen, että jokin vähän räväkämpi voisi käydä juhlan laatuun ja Flow-iltaan. Niinpä päädyimme glitteriin.

Kimalletta oli haalittu niin kirppareilta kuin ihan kauppakaupoistakin. Mun oma asu oli lainattu Ivana Helsingistä. Vaikka koko asu olikin aivan överi, rakastuin silti, tai ehkä juuri siksi, tuohon kimallepaitaan niin, että todella harkitsen sen ostamista itselleni.

Flow-ilta eteni, kuten arvata saattoi, nopeasti. Yöllä kömmimme vieretysten kalliolaiseen yksiin, nukuimme sikeästi, heräsimme aamulla ja löhösimme melkein viisi tuntia vain jumittaen ja toisaalta höpisten, ennen kuin menimme lopettelemaan polttarit Sandron brunssille.

-Karoliina-

P.S. Kauanhan menee, että tämä glitter on kokonaan pois hiuksista ja ihosta?

mekko ja paita, Ivana Helsinki (lainassa) // sukat, Lindex // sandaalit, Ellos // käsilaukku, H&M //  kangaskassi, Ivana Helsinki

 

Kommentit (11)
 1. Minä kun luulin olivani fossiili!
  Voi apua, onneksi -90 luku on (suurilta osin) kamala muisto vain. (Johon mm. Levi’s t-paita minut palauttaa =/ )

  Eräs myyjä sanoi fiksusti ”Minkä minä sille voin, jos en vain ymmärrä, että asiakas tekee hyvän yhdistelmän”.

  1. Karoliina/ Kolmistaan
   23.8.2016, 23:00

   Hah 😀 Leviksen t-paitahan on MYÖS ihana!

 2. Onkin kyllä hirveen leveät ja lyhyet jalat… 🙂 🙂 heh heh, kateelliset ne vaan narisee! maksaisin mitä vaan, että olisin näköisesi!

  1. Mielestäni kukaan ei ole arvostellut Karoliinan ulkonäköä.. kaunis nainen ja mahtava vartalo sitä ei varmasti kukaan voi kiistää. Se että joku sanoo sukkien leventävän ja lyhentävän Karoliinan jalkoja ei vielä mielestäni tee jaloista lyhyitä ja leveitä! Vaate (sukka) valinta ei vaan ole ehkä paras mahdollinen?? Tai kuten joku kommentoikin että ainakaan kuvassa ei näytä parhaalta mahdolliselta. Joten myös kuvakulma yms.. voi tähän vaikuttaa.

   1. Karoliina/ Kolmistaan
    23.8.2016, 22:59

    Hmm. Yhtä kaikki. Flow oli ihana myös tässä ulkomuodossa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *