Helvetin hyvä asenne

Morjens,

PMMP on huikea! Ja nyt en puhu pelkästään musasta…

 

Lueskelin äsken uudesta Imagesta juttua PMMP:n naisista, ja tulin jotenkin innostuneelle fiilikselle: Onneksi maassamme on nuoria kauniita naisia, jotka ovat menestyneitä, rohkeita,sopivan anarkistisia ja vieläpä MUTSEJA!

Minusta on tullut viime aikoina aikamoinen äititarkkailija, ja olen tullut siihen tulokseen, että monista naisista katoaa se mielenkiintoisin terä, kun he saavat lapsia. Tietysti äitiyden varmasti kuuluukin pehmentää naista, mutta kyllä mielipiteitä ja uratavoitteita saa (pitää?) silti  olla. Mira ja Paula ovatkin sellaisia roolimalleja, joita on hieno katsella. Äitiys ei vie aivoja, eikä imetys tiettyä lapsenmielisyyttä. He ovat osoittaneet, että äiti voi olla rohkea aikuisella tavalla (ilman sitä ilmeisen suosittua V###n päiväsäde -pipoa). Ai laik!

Onko muita, jonka mielestä juuri tällaiset äidit ovat tervetullut roolimalli nuorille naisille? Vai meneekö överiksi, kun mutsi joraa festarilavoilla?

 

Riehakasta, hullua ja rokkaavaa iltaa, dudes!

 

-Karkki-

Kuvat:

Lehdistökuvapankki, www.popgee.fi

 

 

Kommentit (2)
  1. Karoliina Sallinen
    27.6.2012, 11:01

    Äitiroolin ja ”minän” kanssa tasapainoilu tuntuu kyllä välillä aika skitsofreeniselle puuhalle… Ei saa ajautua liikaa mammarooliin, mutta silti ei saa olla kova ja lapsi on tultava aina ykkösenä. Ei kai siis ihme, että rooli – kumpi vaan – jää joillekin liikaa päälle.

  2. Mua ilahdutti myös toi kyseinen juttu! Käytännössä tuollainen tasapainoilu äitiyden ja oman identiteetin välillä on tosin ihan hiton hankalaa, mutta tavoittelemisen arvoista.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *