Hiihtoloma ja sen 10 päivää

Voi jukra! Loman vikaa iltaa vedellään. Olipa vaan ihana talviloma. Se meni näin:

image

imageimage

image

Viikko sitten  perjantaina aloitimme lomailun niin, että Esko, F ja Eskon serkku tyttärineen lähtivät katsomaan Disney On Ice -jääshown. Minä ja serkun avovaimo taas toteutimme jo pitkään suunnitelmissa olleen naistenillan. Ruokaa, juomaa ja todella paljon höpinää Shanghai Cowboyssa ja Brondassa.

image

Launtaina Eskolla oli sählypelit, F ja minä puolestaan suuntasimme kaupungille syömään samaisten naisten kanssa, joiden kanssa olimme perjantai-illankin viettäneet. Illalla juhlitiin kolmestaan ystävänpäivätunnelmissa. Herkkuja ja Kingi.

image

image

Sunnuntaina Esko lähti F:n kanssa Lahteen vanhemmilleen. F sai laatuaikaa Lahden isovanhempienssa kanssa, ja Eskolla oli myös oma korismatsi. Eskohan pelaa siis 35-vuotiaiden miesten koriksen SM-sarjassa, ja sunnuntain matsissa selvisi se, että mitali on tulossa. Väri tosin ei vielä ole varmistunut.

Syy, miksi minä en lähtenyt Lahteen johtui siitä, että itselläni on menossa nyt eräs kirjoitushommia vaativa projekti, josta toivottavasti voin kertoa teille joku päivä lisää.

Esko ja F tulivat maanantaiaamupäivänä kotiin, ja päivä menikin leikkien, ulkoillen ja kaupungilla syöden.

image

image

Tiistaina minä suuntaisin ripsihuoltoon, Esko ja F taas matkasivat Snadi Stadin -sisähuvipuistoon Eskon Jukka-kamun ja tämän lasten kanssa. Tiistai-iltaan mahtui mm. kirpparikamojen kaivelua ja varaston inventointia.

image

image

Keskiviikkona F sai päättää, mitä tehdään. Hän halusi mennä katsomaan leffaan Risto Räppääjän (F:stä hyvä, meidän aikuisten mielestä aivan kauhea). Ja ruuaksi syötiin jo melkein perinteeksi muodostunut Picnicin uuniperunalounas. Voitteko kuvitella: Lastenateria, joka sisältää perunan, täytteen, patongin, mehun/maidon ja rusinat maksaa alle 4 euroa. Aika hyvä lastenateria minusta!

image

Torstaiaamuna F:n ja minun juna matkasi kohti Jyväskylää. Minä kävin Jyväskylässä Atelje Iinassa Iina-ompelijani luona ja F vietti silloin aikaa siskoni ja isäni kanssa. Ompelijan jälkeen pääsimme Hankasalmelle minun vanhemmilleni. Eskon torstai vierähti puolestaan Lahdessa lenkkeilyn, perheen ja kavereiden kanssa.

image

Perjantaina leivoimme F:n kanssa mummolassa pullaa, kävimme kirpparilla ja mummoillani. Niin ja F leikki tietysti papan kanssa merirosvoja : Kuten aina! Esko kävi perjantaina puolestaan vanhalla työpaikallaan ja illalla hän vietti vanhan poikaporukkansa kanssa iltaa Lahden yössä.

image

image

Launtaina minä matkustin takaisin Helsinkiin (F jatkaa lomailua vielä Keski-Suomessa minun vanhemmillani). Matkustamisen ja päiväunien (harvinaista herkkua!)  jälkeen ystävämme Tuuli ja Patrick tulivat viettämään meille iltaa. Olimme saaneet heidän häissään tehtäväksi valmistaa heille ruuan, jossa olisi pippuria, ja niinpä teimme raclettea mm. MustaPekka-tuorejuustolla. F:n ilta Keski-Suomessa kului Viiru ja Pesonen teatteriesityksessä.

image

Tämä sunnuntaipäivä on mennyt Kattilahallin kirppiksellä. Olipa mukava myydä ja ennen kaikkea nähdä teitä lukijoita ja lukijoiden miehiä, joita oli lähetetty ostopuuhiin 🙂 Terkkuja vielä teille!!

Olikos teillä jo hiihtoloma viime viikolla? Vai onko koko lomaihanuus vielä edessä?

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (24)
  1. Paatso oli kyllä hyvä, minäkin tykkäsin 🙂

  2. Kolmistaan-Karoliina
    24.2.2015, 14:23

    Nooh… Mistä alkaisin? Juoni jankkasi musta liikaa, mutta toisaalta jotkin juonen kannalta tärkeät asiat ohitettiin nopeasti. Leikkaus ei ollut musta siis kovinkaan onnistunut. Sellaiset kohtaukset, kun vaikkapa se tanssisikermä vaan toivat myötähäpeää. Nelli Nuudelipäätä näytellyt Paatso oli ihana, musat hyviä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *