Jaa parhaat eteissäilytysvinkkisi

ikeab.jpg

ikeaa

Gym Hook

Tänään mun piti esitellä teille meidän eteinen osana 55 neliötä -postaussarjaa. Kuvia ottaessa iski kuitenkin sellainen olo, että eihän mulla ole teille oikein mitään fiksua näytettävää. Eteinen on kesken, ja sen verran vielä toimimaton, ettei siitä taitaisi olla vinkiksi tai inspiraatioksi vielä oikein kenellekään.

Eteisemme on kyllä kämpän pinta-alaan nähden ihan ok:n kokoinen. Eikä edes käytävämäinen vaan ennemminkin avara alue. Hankalaksi lapsiperheelle eteisessä tekee kuitenkin kaksi seikkaa: Ensinnäkin lattia on valkoista parkettia. Ja toisekseen. Eteisessä on seinäpinta-alaa hirveän vähän. Eteisalueen nimittäin rikkovat peräti kolme ovellista oviaukkoa, kaksi ovetonta koloa ja yksi liukuovikaappi.

ikeac.jpg

PH121709

PH121682

Periaatteessa pidän eteisestämme jo nyt. Siinä ei ole mitään ällöä, jota erityisesti haluaisin pois. Mutta lisää ryhtiä ja säilytystilaa kyllä kaivataan. Mielellään halvalla ja kestävästi. Vaikea yhtälö?

Heittäkääpä nyt kehiin omat toimivat ja jopa vähän erikoisetkin säilytysratkaisunne! Tarvetta olisi hyvälle eteisenmatolle, jonka voi leikata muotoon. Niin ja seinään (ja kattoon?) kiinnitettäville (mahdollisimman vähän syville) kenkä- ja vaatekaapeille, sekä muille vaatesäilytysjärjestelmille.

Loop Stand Mega Knit Strap Mirror Bella Cofee Table S&B Dot Carpet

Eniten pohdituttaa se, kannattaako nyt tuunata jokin Ikea-kaluste meille sopivaksi, panostetaanko muutamaan klassikkoon vai teetetäänkö eteisen osasia jopa puusepällä asti (niin ja jos, niin kenellä…).

Kivaa torstai-iltaa!

– Karoliina-

*kuvat: Ikea ja HAY

Kommentit (15)
  1. Hannastiina
    21.9.2014, 20:52

    Kirjoittaja tarkoittanee sitä julkisissa tiloissa oven edessä olevaa mattoa joka imee enemmän kuin painonsa verran kuraa, sitä myy mm Hobby Hall. Meillä on pitkä ja kapea ovien rikkoma eteinen. Laitoin yhdelle seinälle ovien yläpuolelle pitkä rivin Ikean Trones kenkäkaappeja. Säilön siellä ”väärän” kauden asusteet ja kengät. Toki niitä on myös alempana ja niissä säilötään kesällä kenkiä talvella pipoja ja hanskoja joita 3 lapsisessa perheessä on todella paljon 🙂

  2. Karoliina/ Kolmistaan
    20.9.2014, 18:54

    Ookoo. Näillä ohjeilla siis eteenpäin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *