Kaksi askelta kohti sileämpiä ja vähemmän sähköisiä hiuksia

P2250378.JPG

P2250380.JPG

P2250377.JPG

Olen huomannut, että olen erikoistunut käyttämään kauneustuotteita ”väärin”. Vähän aikaa sitten kirjoitin, kuinka suhauttelen hiuspuuteria juurikasvuhuijauksen saamiseksi, en niinkään siinä perinteisessä hiuspuuteritarkoituksessa. Meikatessakin teen asiat vähän vinksin vonksin: Käytän nimittäin mineraalipuuterin sutia aurinkopuuteriin, itse mineraalipuuterin levitykseen taas meikkivoidesientä ja meikkivoiteeseen puolestaan ikivanhan poskipunani mukana tullutta sivellintä.

Kun aloin kirjoittaa teille tätä vinkkipostausta sileiden ja vähemmän sähköisten hiusten saamiseksi, huomasin, että olen taas käyttänyt tuotetta vähän väärällä tavalla. Nimittäin Garnierin Fructisin Split Ends Bandage -seerumia* en ole koskaan varsinaisesti levittänyt hiusteni latvoille, vaan niin, että olen puristellut Garnieria kuiviin hiuksiin päivän aikana silottamaan hiusten pintaa ja poistamaan sähköisyyttä.

Toinen hyvä vinkki silotella hiuksia kesken päivän, on laittaa niihin aivan hitunen(!) hiusöljyä. Oma lempparini on Label.m -merkin öljy, joka on vesiliukoinen, eikä näin ollen kerrostu hiuksiin rumasti. Nimittäin jos öljy ei ole vesiliukoista, se ei lähde normaalipesussa pois, vaan kuormittaa levityskerta levityskerralta hiuksia tehden niistä likaisen ja raskaan näköiset. 

Tämmöiset tuotteet siis ikuisuuslempparini, proteiinisuihkeen, kanssa kassiin, eikä talvihiukset lennä sähköstä kovallakaan pakkasella.

-Karoliina-

*saatu

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *