Kreisi vuosi 2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOlenko mä sanonut tämän ehkä joskus ennenkin? Mutta sanonpa silti : Viime (tai siis vielä tämä kuluva) vuosi on ollut yksi elämäni vaiherikkaimmista.

En muista elämäni aikana olleen yhtään tällaista vuotta, jossa ei (erityisesti tunnetasolla) olisi tapahtunut niin paljon kuin vuonna 2014. Oli odottava olotila Iholla-kuvausten loputtua jouluna 2013. Oli pelonsekaiset fiilikset jätettyäni Kaksplussan blogiportaalin ja valtavaa intoa päästessäni aloittamaan täällä Bellassa. Oli aurinkoinen kesä ja ihanan onnellinen rentous. Niin ja siitä seurannut sairastelun täyteinen syksy. Oli sokerikohu ja lopahtanut liikuntainto. Eskon uneton ja kärttyinen syksy. Ja joululoma, ja josta tuli sellaiset fiilikset, että vuosi 2015 aloittaa todella uuden vuoden, mutta samalla myös jollakin tapaa uudenlaisen vaiheen meidän elämässä.

Millainen oli sinun vuotesi? Vuoden kohokohdat ja kurjimmat hetket?

Huomenna olisi aika tehdä uudenvuodenlupaukset. Haluatteko kuulla, mitä me lupaamme?

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (20)
  1. Kiitos! Saitte mulle hymyn huulille 🙂

  2. tätioranssi
    1.1.2015, 21:04

    Rikoin siis vanhat, vahingossa… Hups. Oli kyl aikakin vaihtaa

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *