Kukkalaatikon monta elämää

 

// Kaupallinen yhteistyö: Veke //

 

P8145198.JPG

P8145208.JPG

P8145209.JPG

P8145205.JPG

P8145216.JPG

P8145218.JPG

P8145224.JPG

Mulle käy usein niin, että kun alan etsiä vaatteita blogikuvauksiin, löydän omasta kaapistani jotain sellaisia yhdistelmiä, mitä en muuten ehkä huomaisi. Kuvauksia varten etsiessä luovun usein vähän vahingossa omista rajoituksistani ja siitä seuraa se, että eteen sattuu ihan uudenlaisia tyylejä ja vaatteiden käyttötarkoituksia.

Koska olen huomannut, että tällainen ”out of the box-ajattelu” tuottaa usein hyviä tuloksia, olen yrittänyt alkaa soveltaa tuollaista ajattelua myös kodin säilytykseen ja sisustamiseen. En enää ajattele, että ”tähän on saatava nyt kirjahylly”, vaan ennemminkin niin, että ”tähän on saatava joku huonekalu, jossa voi säilyttää kirjoja”. Silloin huonekaluja etsii aivan erilaisella silmällä. Ei niin rajoittuneesti, kuin aikaisemmin.

Kun yritin etsiä F:n huoneeseen jonkinmoista hyllyä tai kaappia kirjoille, yritin pitää mielessäni ainoastaan sen kriteerin, että huonekalun pitäisi olla mahdollisimman kapea. F:n huone on pieni, eikä sinne mahdu syvyyssunnassa isoa säilytysjärjestelmää. Sitten eteeni sattui kapistus, jonka alkuperäistä käyttötarkoitusta en ensivilkaisulla edes tiennyt, mutta joka tuntui sopivan F:n huoneeseen täydellisesti. Nimittäin 4living-kukkalaatikko korkeilla jaloilla.

4 living kukkalaatikoita (ja vaikka kuinka paljon muuta ihanaa) myyvä sisustusnettikauppa-Veke on pohjoissuomalainen perheyritys, joka on tehnyt töitä sisustustuotteiden parissa jo 30 vuoden ajan. Alun perin kivijalkamyymälä aloittanut huonekalukauppa on muuntunut vuosien saatossa laajaksi sisustamisen verkkokaupaksi, joissa sulassa sovussa vuorottelevat niin isot huonekalut, sisustustekstiilit kuin pienet sisustusesineetkin. Omat lempimerkkini Vekeltä ovat 4living, Bloomingville, Ecofurn ja House Nordic.

Koska F:n huoneeseen juuri oikeankokoinen kukkalaatikko tuli kahden kukkalaatikon pakkauksessa, päätyi meille toinenkin kukkalaatikko vähän toisenlaiseen käyttötarkoitukseen. Nimittäin kylppärin säilytysjärjestelmäksi. Meillä on maaaaaaaaailman pienin vessa-kylppäri, jossa on aivan liian vähän säilytystilaa. Olen yrittänyt aikaisemminkin etsiä seinälle kiinnitettävän kylppärikaappimme alle jotain hyllyä purnukoille, mutta nyt sellainen löytyi kuin itsestään. Kuvat ovat aika ankeat, kun vessapaperi ja pönttö pilkistävät joka kuvakulmassa, mutta ehkä se kertoo juuri siitä, kuinka pieni vessa todellisuudessa on. 

Mikä on ollut sinun erikoisin sisustusoivallukseksi? Miten olet käyttänyt huonekaluja ”väärin”?

-Karoliina-

Kommentit (1)
  1. Kevätmessut omalla maalla ja pihan puhaltaminen eloon - Homevialaura
    9.4.2019, 11:29

    […] viherkasveille ja lastenkirjoille – itse asiassa ei tämäntyyppinen laatikko hullumpi ole kylpyhuoneen aputasonakaan. Ferm Living Plant Box -kukkalaatikko on nelisen kertaa arvokkaampi, joten varsinkin, kun jouduimme […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *