Kuukauden ripsipidennysvinkki: Silmämeikin valinta

ripset

Tämän kuun ripsipidennysvinkkini liittyy meikkiin ripsipidennysten kanssa. Itsehän todella harvoin meikkaan silmiäni ripsipidennysten kanssa, koska juurihan se, ettei meikkiä tarvita, on oma motiivini käyttää ripsipidennyksiä.

Joskus kuitenkin on tilaisuuksia, joissa täytyy olla erityisen huoliteltu. Tai sitten ripsihuoltoväli on venynyt liian pitkäksi, ja minun tulle täyttää meikillä ripsikoloja.

Tätä meikkivinkkiä en ole saanut keneltäkään ammattilaiselta, vaan havainto on aivan omani. Ripsipidennysten kanssa ei minun mielestäni nimittäin kannata käyttää nestemäisiä rajauksia, koska niiden poistaminen on haastavaa ja samalla ripsiä saattaa irrota liian paljon. Siksi suosinkin rajauksen tekemiseen luomiväriä, koska se ei samalla tavalla jämähdä ripsityveen. Muutenkin kaikki ”kuiva silmämeikki” on helpompi poistaa kuin nestemäinen meikki.

Näillä ohjeilla uuteen päivään 🙂

-Karoliina-

*Karoliinan ripsipidennykset toteutettu yhteistyössä Kitty Cat Beauty Centerin, Xtreme Lashesin ja Kolmistaan-blogin kanssa.

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (1)
  1. Joo olen huomannut saman että ei kannata mennä laittaa millää nestemäisellä rajauksia.. baari illan jälkeen väsyneenä koitat hinkata niitä ja ne ei lähde kyllä mihinkään. seukki päivänäkin vielä niitä rajauksen rippeitä sieltä löytyy. 🙂 muutenkin kyllä luomivärin poistaminen on työlästä ilman että ripsiä lähtee. Silti ripsientekijäni sanoo, että silmien pesu vedellä ja pesuaineella on ehdotonta! Ripset keräävät hikeä, rähmää ja muuta likaa tyveen ja silmätulehduksen vaara kasvaa. Itse aina vältän silmien kastelua viimeiseen asti koska se on todella kivuliasta 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *