Laatu korvaa määrän

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olimme menossa viikonloppuna ostamaan perinteistä jättikarkkipussia irtokarkkikaupasta, kun pysähdyin kahvia ja käsintehtyjä suklaita myyvän pienen liikkeen eteen Jumbossa. Esko paineli jo edellä, mutta mitä päätin, että ostaisin perinteisten karkkien ja suklaiden sijaan muutaman palasen ajatuksella ja taidolla tehtyjä herkkuja. Suklaat olivat aika arvokkaita (1,35e/kpl), joten päätin, että valitsisin laatikkooni neljä kaikkein eniten himottavinta makua. Nauratti silti kantaa pikkuruista laatikkoa mukanani. Pärjäisinkö TODELLA näillä neljällä palalla koko karkkipäiväni?

Ihme kyllä, pärjäsin. Oli ihana maistella täydellisiä herkkuja niin, että tiesin, missä ne olivat valmistettu ja mitä niissä tarkalleen oli. Olin nimittäin saanut tiedon jokaisesta suklaasta myyjältä, joka tuntui olevan perillä jokaisen suklaapalan historiasta.

Mietin, että neljä suklaapalaa opettivat enemmän kuin sen, että herkkupäivänäkin voi selvitä ilman ähkyä. Esimerkiksi sen, että kun laatu on täydellistä, ei tarvitse vetää määrää överiksi. Itse asiassa : Tämä taitaa päteä aika moneen muuuhunkin elämän osa-alueeseen…

-Karoliina-

 

Kommentit (14)
  1. tätioranssi
    28.1.2016, 17:57

    Kuukauden karkkilakko lopuillaan. Ihan täydellisesti ei mennyt ilman mutta kunnialla kuitenkin! Toivottavasti en palaa siihen entiseen että oli pakko saada joka päivä jotain makeaa. Epäterveellistä semmoinen ja rahanmenoa! Enemmän hedelmiä vaan..

    Toi on hyvä kun pystyy valitsemaan parhaat. Hyvä idea! Nuoliko esko näppejään vai ottiko omat?

  2. Voi kun olet niin kaunis! 🙂 Kiva postaus.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *