Lähivaatteita naapurikadulta

HÖÖvää huomenta,

kaverini Minna pyysi minua viime viikolla mukaansa katsomaan Höö-merkin lastenvaatteita . En ollut koskaan edes kuullut kyseisestä merkistä, mutta jo ensigooglettamalla päätin olla mukana vaatereissulla. Yllätyksekseni vaatteiden suunnittelija Sarianna Malmi asui vielä aivan meidän lähellämme, joten kyseessä oli todelliset lähtivaatteet.

 

Sarianna on halunnut suunnitella sellaisia lastenvaatteita, jotka insipiroivat lasta leikkimään. Ja sen uskoisi todella näisstä mekoissa onnistuvan. Luonnonkuituinen trikoo venyy ja paukkuu, ja väljien leikkausten ansioista vaatteissa pystyy touhuamaan aivan vapaasti.

Nämä Minnan tyttären, Pepin, esittelemät raita- ja pallomekot, sekä collegekankainen tyyny olivat ehdottomasti malliston omat suosikkini.

Höö:n tuotteita voi kutsua hyvän mielen vaatteiksi, koska niiden tuotannossa ja materiaaleissa on otettu huomioon reilun pelin henki. Kaikki tuotteet muun muassa ommellaan Suomessa. Tutustumisen arvoisia ovat myös Höö:n kaste/nimiäismekot, joita jokaista mallia valmistetaan vain sata kappaletta, ja joiden mukaan saan tuotantotodistuksen. Olisiko tällaisella mekolla hienoa aloittaa suvun kastemekkoperinne? Ehkä kahden sadan vuoden päästä jokin pieni vauva kastetaan tällaisessa suvun perinnemekossa 2012 luvulta 😉

Hauskaa juhannusta. immeiset!

-Karkki-

Kommentit (1)
  1. Hilkka mummo
    24.6.2012, 11:10

    Hei vaan Peppi olet hieno mannekiini
    Hauskaa juhannuksen jatkoa

    Terveisin Mummo ja Vaari

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *