Linkitä blogisi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKirjoittelin viime viikolla bloggaamisen huonoista puolista. Yhden unohdin mainita : Kun omien juttujen kirjoitteluun menee niin paljon aikaa, ei ehdi enää seuraamaan, mitä muualla blogimaailmassa oikein tapahtuu. Kavereiden, sekä uusien että vanhojen portaalimimmien blogeihin eksyn aina silloin tällöin, mutta enimmäkseen seuraamiseni jää sille asteelle, että kurkin heidän Instagram-kuvansa pikaisesti bussia odotellessa.

Huonoa blogien lukemattomuudessa on ennen kaikkea se, että muiden blogit innostivat minua alkujaan perustamaan oman blogin. Ja minustahan blogien lukeminen on hirveän rentouttavaa ja inspiroivaa!

Koska olen tipahtanut blogi- ja ennen kaikkea vlogikelkasta jo ajat sitten, auttakaa minua nousemaan taas takaisin sen kyytiin. Linkkaa siis minulle oma blogisi, tai blogi, jota voisit muuten vaan suositella minulle! Tsekkailen tässä kevään aika nuo kaikki linkit läpi (mitähän oikein lupasin?!?)  ja valitsen sitten antamienne linkkien pohjalta viisi suosikkiani niin, että kirjoitan niistä erillisen blogipostauksen.

Yllättäkää minut 🙂 Tästä tulee kivaa!

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (139)
  1. Kirjoitan blogia fibromyalgiasta satujen ja tositarinoiden kautta. Tervetuloa seuraamaan, jokin sinun blogissasi vetää minut tänne päivittäin katsomaan, mitä uutta.

    pienimerenneito.wordpress.com

  2. Teidän innoittamina, perästä tullaan 🙂

    Perhe muuttaa Helsinkiin! Ajatuksia asumisesta ja etuoviriippuvuudesta.

    Meilahdenmutsi.blogspot.fi

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *