Mätää, kadonneita korviksia ja iloa. 4-vuotiaan korviselämää!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kerroin teille pääsiäisen jälkeen, että otimme F:lle korvikset. Moni kommentoi aiheeseen ja erilaisia näkökulmia – puolesta ja vastaan – oli yllättävän paljon. Meillä itsellämmehän ei tuossa vaiheessa ollut korviksista vielä pitkällisiä käyttökokemuksia, mutta koska monia ne kiinnostivat, ja nyt aikaa on kulunut muutama kuukausi, ajattelin listata, kuinka toimittiin ja miten on mennyt.

Kaksi viikkoa korvisten oton jälkeen puhdistin ne pumpulipuikkoon kastetulla puhdistusaineella aamuin illoin. Korvat eivät missään vaiheessa olleet kipeät, ja ottohetken jälkeinen punoituskin laski muutamassa tunnissa.

Kun lopetin korvisreikien puhdistamisen, huomasin viikon päästä, että toisen korvan lukonpuoleiselle puolelle oli tullut vähän mätää. Korva ei silti ollut lainkaan kuuma tai tulehtuneen oloinen. Niinpä aloin taas puhdistaa korvaa desinfiointiaineella. Päälle hieroin vielä muutaman päivän antiseptistä voidetta. Mätiminen loppui vuorokaudessa, ja sen jälkeen korvat ovat olleet täysin terveet.

Harjoituskorviksia pidimme tarkoituksella reippaasti yliaikaa, jotta reikä todella muodostuisi. Oikeat korvakorut vaihdettiinkin vasta kesäloman alussa. F valitsi itse violetit perhoset, joista toinen hukkui jo ensimmäisenä yönä. Taisin ottaa liian tosissani ne varoittelut, ettei lukko saisi painaa ihoa.

Mutta näin siis meillä! Kuinkas teillä? Menikö homma yhtä kivuttomasti? F itse rakastaa uusia korviksiaan ja nyt jo suunnittelee, mitkä isot korut korviinsa laittaa, kun on tarpeeksi iso tyttö 🙂

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (7)
  1. Mä huutelen kyllä lävistäjän ja lävistyskorujen perään. Tiedän, että 4-vuotiasta voi olla jännä viedä niiden tatuoitujen, naama täynnä terästä olevien setien eteen, mutta mun korvikset on paremmassa kunnossa nyt kuin koskaan ennen. Kävin siis lävistäjällä avaamassa vanhat umpeenkasvaneet reiät viime kesänä. 8-vuotiaana oli ekat reiät ammuttu ja ne ei parantuneet kunnolla koskaan. Kasvoivat tosi herkästi umpeen ja niiden sisällä oli aina semmoinen pallo.

    Lävistyskorut ei aiheuta mitään allergisia reaktioita, kun ovat kirurgin terästä. Kutina alkaa aina, kun laitan jotkut hopeisetkin korut korviin. Ne tädit niissä koruliikkeissä ei ole mitään ammattilaisia ja minusta niillä ei saisi olla lupaa laittaa kellekään mitään korviksia.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *