Mehujehu, wau!

Johan pomppas,

olin kavereideni kanssa lauantai-iltapäivän lapsipuistoilulla ja mutsien juorilulla, kun kaverini kaivoi pojalleen kassistaan tämmöisen vekottimen:

Kyseessä on Mehujehu, eli pillimehujen ympärille suunniteltu suoja, joka estää pillimehun tahattoman puristelun, ja samalla myös klassisen "mehut paidalla -ilmiön". Aivan timanttinen idea! Olen haltioissani. Kuinkahan monta kertaa F:nkin paita on tarvinnut vaihtaa roiskuvan mehun takia. Aika monta!

Puristeluneston lisäksi Mehujehussa on klipsi kuljetusta varten, sekä pillipidike. Onkin harmittanut, että matkan jatkuessa ensimmäiseltä juomapaikalta pillimehu tulee heittää usein puoliksijuotuna roskiin, koska avonaista purkkia on vaikea kantaa mukanaan. Nyt sekin ongelma siis ratkesi,jes!

Mehujehu menee siis aivan varmasti tilaukseen. Täytyy kuitenkin mobilisoida pari kamua mukaan, koska ainoa miinuspuoli pidikkeessä taitaakin olla se, että purkkeja ei voi tilata yksittäisesti, vaan tilaukseen on otettava vähintään kolme Mehujehua.

Kivaa päivää!

-Karkki-

Alin kuva : www.mehujehu.fi

Kommentit

Äiti (Ei varmistettu)

Tilaa mummolaan yksi, pappa maksaa...

Karkki (Ei varmistettu)

Kimppatilauksessa on mukana jo 5! Laitetaas tilaus pian vetämään.

toinen karoliina (Ei varmistettu)

Mä olen puolestani hoksannut halvemman version, eli annan pillimehun lapsen käteen niin että sitä eisaa puristettua. Kaksivuotiaskin yltää pitämään kiinni kapeista päistä. Tässä vinkki niille, joiden kaapit on jo täynnä. :)
Mutta hyvä idea kuitenkin tuo mehujehu.

heini (Ei varmistettu)

Käsittääkseni ipanaisen verkkokaupasta saa tilata myös yksittäin, vinkkinä jos tarttee vaikka tilata täydennystä :)

Karkki (Ei varmistettu)

Kiitti vinkistä, Heini!

Vinkkinä Karkille (Ei varmistettu)

Vinkkinä, että Ipanaisen verkkokaupasta kannattaa tilata vain, jos on varaa odottaa kuukausia tuotetta ja antaa omien rahojen köllötellä Ipanaisen (?) tilillä tuon ajan.

Kommentoi