Mehujehu, wau!

Johan pomppas,

olin kavereideni kanssa lauantai-iltapäivän lapsipuistoilulla ja mutsien juorilulla, kun kaverini kaivoi pojalleen kassistaan tämmöisen vekottimen:

20130817-152615.jpg

Kyseessä on Mehujehu, eli pillimehujen ympärille suunniteltu suoja, joka estää pillimehun tahattoman puristelun, ja samalla myös klassisen ”mehut paidalla -ilmiön”. Aivan timanttinen idea! Olen haltioissani. Kuinkahan monta kertaa F:nkin paita on tarvinnut vaihtaa roiskuvan mehun takia. Aika monta!

Puristeluneston lisäksi Mehujehussa on klipsi kuljetusta varten, sekä pillipidike. Onkin harmittanut, että matkan jatkuessa ensimmäiseltä juomapaikalta pillimehu tulee heittää usein puoliksijuotuna roskiin, koska avonaista purkkia on vaikea kantaa mukanaan. Nyt sekin ongelma siis ratkesi,jes!

20130817-152908.jpg

Mehujehu menee siis aivan varmasti tilaukseen. Täytyy kuitenkin mobilisoida pari kamua mukaan, koska ainoa miinuspuoli pidikkeessä taitaakin olla se, että purkkeja ei voi tilata yksittäisesti, vaan tilaukseen on otettava vähintään kolme Mehujehua.

Kivaa päivää!

-Karkki-

Alin kuva : www.mehujehu.fi

Kommentit (6)
  1. Vinkkinä Karkille
    17.9.2013, 10:24

    Vinkkinä, että Ipanaisen verkkokaupasta kannattaa tilata vain, jos on varaa odottaa kuukausia tuotetta ja antaa omien rahojen köllötellä Ipanaisen (?) tilillä tuon ajan.

  2. Kiitti vinkistä, Heini!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *