Meidän lauantai

index1 index2  index4 index5 index6

Onpa ollut kiva lauantai!

Aamulla Esko ja minä suuntasimme Riikan blogin ja Lasten PR:n järjestämään Lasten tori -tapahtumaan, jossa bloggaajat kirppistelivät ja näytteilleasettajat myivät omia tuotteitaan. Itse en paljon oman pöytäni takaa ehtinyt tapahtumassa muuten palloilla, mutta mukavaa oli. Oli ihana nähdä niin monta blogikamua, kivaa lukijaa tai muuta kirppistelijää samalla kertaa.

Harmikseni en ehtinyt muiden bloggaajien kanssa sushille keskustaan, kun meidän piti lähteä Eskon sählymatsin takia jo aikaisemmin kotiin. Mutta olipa toisaalta ihana päästä jo F:n luo.

Kun Esko lähti matsiin, minä ja F suuntasimme kotiostarillemme kahville, kakulle ja kirjakauppaan. Harmitti, että mukanani oli vain kännykkä. Tuo lähi-Fazer kun on niin kaunis, että sieltä saisi oikealla kameralla ihania kuvia.

Mukaan kirjakaupasta tarttui uusin Siiri. Kirjan olisi saanut Lasten toriltakin -40% hintaan, mutta minulla on periaate, että haluan ostaa mahdollisimman usein kirjan lähikirjakaupastamme, jos se on vain mahdollista. En tiedä, onko teollani mitään merkitystä, mutta ainakaan en halua olla se tyyppi, jonka takia ostarin pienet liikkeet kaatuvat.

Mites teidän lauantainne sujui? Kävittekö Lasten torilla?

Huomenna on päivä, jolle meillä ei ole (vielä) mitään suunnitelmia. Mahtavaa! Sellaista päivää ei ole ollut varmasti kuukauteen!

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Kommentit (10)
  1. No niin muuten oli…muutenkin voittajajoukkue oli huomattavasti parempi…Tuleppas katsomaan, kun pelataan heitä vastaan uudestaan joskus keväällä..Kaikkea hyvää!!

  2. Te hävisitte 😉 toisella puolella oli liian hyvä veskari 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *