Meikkitutorialvideo: 70-luvun meikki

https://youtu.be/wJGm20yO6JE

Kamulla on tänään synttärikemut seitkytlukulaisittain. Mukaan kemuihin on kuulemma tulossa ainakin aito diskobeibe, Bond-tyttö, hippejä ja sitten minä, tavallinen 70-luvun pirkko silmälasein ja poolopaidoin.

Erilaisia 70-luvun hottismeikkivinkkejä on netti pullollaan, mutta sellaisia tavallisen pimun meikkivinkkejä noilta ajoilta sai hakea. Joten päätin, että teen sellaisen ihan itse 🙂 Haluan muistuttaa, etten todellakaan ole mikään meikkitaiteilija, mutta videolta näkyy minun versioni 70-luvun meikistä.

Huomenaamuna saatte kurkata muuten kuvien muodossa, milta minä kokonaisuudessani näytin noissa kemuissa. Hiukset, meikki ja poolopaita ojennuksessa. Niin ja mummoni aidot rillit 70-luvulta.

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (11)
  1. Karoliina/ Kolmistaan
    29.9.2015, 15:07

    Totta! Vedenkestävä on aivan ehdoton!

  2. Kun puhuit tosta että ripset ei meinaa pysyä taipuneina niin ainakin itse oon löytänyt avun vedenkestävistä ripsareista! Ehdoton suosikkini on Max Factorin False Lash Effect, tosin siinä on aika iso harja joka vaatii alkuun totuttelua 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *