Meillä ei osteta lastenvaatteita kirpputorilta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Te tiedätte, että mä tykkään kirpputoreista. Joku kuitenkin huomasi, että F:llä on todella harvoin kirpparilta ostettuja vaatteita. Ja sehän on muuten aivan totta. Joitain yksittäisiä vaatteita kyllä löytyy, mutta pääasiassa  suurin osa F:n vaatteista tulee ihan kauppojen hyllyiltä. Valitettavasti ja suureksi harmikseni!!

Miksikö näin? No ihan siksi, että samalla kun kirpparikulttuurista on tullut suosittua, vaikeutuu todellisten kirppislöytöjen mahdollisuus. Ainakin jos käy sellaisissa perinteisissä töissä, että on arkipäivät kiinni toisaalla.

Ensinnäkin mua harmittaa, että lähes kaikkien parhaiden kivijalkakirppisten ”uudet sadot” on jo niin ostajien tiedossa, että niitä pitäisi olla penkomassa heti ovien avauduttua aamulla. Ja nettikirpparillakin on jo miljoona AV-, YV- ja jonomerkintää ennen kuin mä ehdin etanavauhdillani paikalle. Lähipiirissäkään ei ole oikein ketään saman lastenvaatetyylin omaavaa perhettä, jolla olisi F:ää 1-2 kokoa isompi lapsi, jolta voisi kätsysti ostaa aina seuraavan kauden kledjut.

Mistä siis apu? Oletteko pitäneet lapsenne vaatteissa ihan satunnaisilla viikonloppukirppiskäynneillä? Vai vaaditaanko second hand -vaatekaappiin  tasaista ja jatkuvaa kirppistelyä?

-Karoliina-

P.S. Tähän liittyen. Jos jollakin on myydä mustaa Pomp De Luxin Indiana-mekkoa (koko 100-120) tai vastaavaa meille, olisin todella iloinen. Löytyi muistaakseni SS2015 mallistosta. Laitelkaa sähköpostia!

paita, H&M // haalarit, Ellos Kids (kampanjatuote) // kengät, Crocs

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (21)
  1. Hei, teilläkin kun on auto niin käykääpäs joskus Tuusulassa Murula-nimisessä lastenvaate- ja tarvikekirppiksellä. Siellä on todella hyvin kaikkia kokoja ja kannattaa myös tykätä Murulan facebook-sivuista sillä paikan pitäjä kirjoittaa joka ilta ns. ”iltasadun” siitä mitä puotiin jäi myytävää ja erityisesti aina mainitsee jos joku toi esim isomman tytön vaatteita myyntiin. Aivan helmi paikka josta tekee aina löytöjä ja vielä hyvälaatusts tavaraa. Itse hamstraan sieltä aina kaikki Popin vaatteet pikku pojalleni. Kirppispuolen lisäksi siellä myydään askartelutarvikkeita (pelastus ihmiselle joka surkuttelee Tiimarin lopettamista) sekä erilaisia käsintehtyjä asusteita. Suosittelen ehdottomasti, ensin vaikka se fb-sivu. 🙂

  2. Olen käynyt Kannelmäessä Hippa-nimisessä kampaamossa ja ihastellut aina sieltä löytyviä ihania lasten kierrätysvaatteita. Saman katon alla on siis sekä kampaamo että lastenvaatteiden kirppari. Kannattaa tutustua!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *