Michael Kors -laukku ja avunhuuto laukkutietäjille!

Joskus kaikkein yksinkertaisimpien asioiden metsästäminen on kaikkein vaikeinta. Tällä kertaa, tai siis oikeasti jo vuoden verran, olen yrittänyt metsästää itselleni kahta musta-hopeista laukkua: Isoa jokapäiväiseen käyttöön, ja pientä iltamenoihin tai pienemmille tavaramäärille.

Ennen joulua bongasin tämän MICHAEL Michael Korsin laukun Stockalta. Emmin laukun hankintaa kauan, koska en ollut varma, haluanko heilua MK-merkki olalla kaikkia päiviä. Jotenkin ajattelin, ettei tuo brändi ole oikein minua varten. Profiloin sen vähän toisenlaisen mimmin olkapäälle.

Kun netti ja Helsinki tuli koluttua useaan otteeseen, oli pakko taipua : Tuntui sille, ettei MK:n laukku oli ainoa simppeli musta laukku, jossa oli hopeiset yksityiskohdat. Joka paikka oli täynnä vain kultasomisteisia laukkuja. Oletteko huomanneet saman? Kultaa aivan kaikkialla!!

Lopulta koko touhussa kävi hyvin. Rakastuin MK:n laukkuuni kunnolla. Se on juuri sopiva työ- ja kaupunkikassi. Ja laatukin tuntuu - ainakin näin parin kuukauden kokemuksella - hyvälle.

Nyt etsinnässäni on edelleen se musta-hopeinen pieni laukku tyyliä "Chanel". Haluaisin siis, että laukku menisi niin arkeen kuin juhlaankin, ja että siinä olisi ketjuolkain. Mutta voih: Taas löysin kauniit laukkumallit Michael Korsilta ja MODALY Englandin, mutta mitäpä siellä komeileekaan. KULTAISET yksityiskohdat. Plaah!

Jos siis haluat luopu omasta musta-hopeisesta vastaavasta laukustasi, tai asut vaikka ulkomailla, jossa musta-hopeaa on tarjolla, olisin äärimmäisen iloinen, jos vinkkaisit minulle ostopaikoista tai möisit vaikka oman laukkusi minulle. Muuten tämä täti kulkee kevään ja kesän juhlat lähikaupan muovipussi olalla :)

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit

Nn (Ei varmistettu)

Katso Rebecca Minkoffin valikoima, tosi kivoja pikkulaukkuja ja ihan kohtuullisen hintaankin! Ja löytyy ketjuolkaimisia hopeisillakin metalliosilla :)

Jutta (Ei varmistettu)

Tai eipä sittenkään... :D

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

No juurikin näin!

Sanna (Ei varmistettu)

Mun mielestä toi modale england on kyllä hopeisilla yksityiskohdilla.. Vai näinkö ihan väärin?

(Ei varmistettu)

Verrattuna tuohon Korssiin, joka on selkeästi kultainen, ni on hopea. :) miks ne ei voi laittaa tuota tuohon kuvaukseen?!

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Se on ihana laukku, mutta vähän liian koristeellinen, jos meinaan käyttää samaa laukkua arkena myös tennareiden kanssa! Kiitos kuitenkin :)

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Ei ole :(

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Tuo laukku on ihana! ja muutenkin McCartney. Olen käynyt ihailemassa merkin laukkuja MyOMy:ssä monta kertaa. Hinnat ovat vaan aika kovia!!

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Mini Lily olisi ihana, mutta:
a) kultaiset yksityiskohdat
b) kova hinta

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Nuohan olivat ihania. Kiitos vinkistä!!! En ole koskaan kuullutkaan ko. merkistä!

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Sanna, Jutta ja nimetön: Kultaa ovat. Otin yhteyttä ihan Modalu Englannin konttoriin ja kysyin asiaa ennen joulua :(

Jutta (Ei varmistettu)

Hopea on minunkin silmääni kyllä! :) Upea laukku!

Saparo (Ei varmistettu)

Kun katsoo ne kaikki kuvat, joissain näyttää hopeisilta..mutta kyllä mun silmään enemmän kultaiset ovat :)
Mulla ihan sama ongelma laukkujen kanssa, että musta-hopea olis niin paljon kivempi ja omaa silmää ja makua miellyttävämpi vaihtoehto mutta niitä ei oo niin paljon saatavilla, sellaisia joista tykkäisi. Michael Kors on ihana merkki, todella ihania ja laadukkaita laukkuja (myös lompakkoja suosittelen!) mutta seuraavan haluisin just musta-hopeisena eikä oo mieluista löytynyt :(

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Harmi, kun tuossa DVF:n micro minissä ei ole kokomustaa vaihtoehtoa hopealla ketjulla :/

Njarmu (Ei varmistettu)

Mulla ois myynnissä Ted Bakerin musta Bowsie :)

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

I-ha-na!!!

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Olen hirveästi halunnut tykätä tästä merkistä, mutta jostain syystä laukut eivät vain kolahda...

Sanna (Ei varmistettu)

Olin ihan samassa tilanteessa ehkä vuosi sitten. Löysin kuitenkin ihanan laukun, johon olen niin tyytyväinen. Olisikohan Korsilla enää MICHAEL Michael Kors
Large Sloan Quilted Shoulder Bag:iä valikoimissaan? Mulla on tuo musta-hopeisena ja se on ihan T-Ä-Y-D-E-L-L-I-N-E-N! Hieman chanel-vaikutteita, koska tikkaukset, mutta ei missään nimessä liikaa. Ohessa linkki laukkuun, joka näemmä tuolta loppuunmyyty, mutta löytyisiköhän jostain...
http://www.neimanmarcus.com/en-fi/MICHAEL-Michael-Kors-Large-Sloan-Quilted-Shoulder-Bag/prod151960073_cat40330763__/p.prod?icid=&searchType=EndecaDrivenCat&rte=%252Fcategory.service%253FitemId%253Dcat...

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Olen kyllä. Ja Cosin. Yleensä vain (paitsi Cosilla) halpisketjujen laukut eivät ole oikeaa nahkaa...

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Tuo on kyllä kaunis, mutta siinä on makuuni vähän liikaa yksityiskohtia...Mä olen aika vaikea tämän hankinnan suhteen, näemmä :)

maija (Ei varmistettu)

Kyllä minunkin mielestä tuo Modalyn laukku on hopeisilla yksityiskohdilla

Kolmistaan-Karoliina (Ei varmistettu)

Voi olet ihana :D !!!!!

(Ei varmistettu)

Oletko kelannut läpi myös edullisten ketjujen valikoiman? Esimerkiksi h&m:n mustan kultaketjuisen laukun ketjun saisi helposti tuunattua spray-maalilla hopeiseksi.
Edullinen musta pikkulaukku hopeisella ketjulla löytyi myös Lindexin valikoimasta.

Hellou (Ei varmistettu)

Michael Kors Elsie? Mulberry Lily (nickel osilla)? Longchamp Le Foulonné? Sondra Roberts Beaded Flap Clutch? Ralph Lauren Chevron-Beaded Box Clutch? Karen Millen Suede and leather clutch? Diane von Furstenberg Glitterati Micro Mini Crossbody Bag? Jos kettinkihihnaisen haluat, suosittelen sellaista jossa on hihnojen yläosa nahkaa, tai sitten umpeen valetut renkulat hihnassa, muuten itsellä ainakin jää neuleisiin ja pitseihin kiinni ja tulee reikiä :(

Hellu (Ei varmistettu)

2or+byyat? Niillä on ainakin ollut sellaisia.

Saija (Ei varmistettu)

Stella Mccartney laukut katso. Minusta ne on upeita ja aidosti oman näköisiä. Eilen näin ystävälleni sellaisen ja se oli tilaihme ja todella tyylikkään rock!!! Mustanahkanupukki ja mustanhopeaketju kanttaa laukun reunat (on myös ketjuhihna) Löyty Googlesta hakusanalla Stella Mccartney black &silver clutch. Minusta se clutch aivan sinun näköinen. Onnea täydellisen iltalaukun metsästykseen

Sannamari (Ei varmistettu)

Mulberryn Lily tuli itsellenikin heti mieleen!

anna milano (Ei varmistettu) http://anniinankulma.blogspot.com

Kierros tänään Corso Buenos Airesilla Milanossa ei tuottanut tulosta, mutta keskustan Rinascenten tavaratalossa on Korsin liike, josta voin käydä katsomassa saatavuuden ja hinnan. Kultaisesta suorakulmiosta löytyy myös melkein kaikkien muotitalojen myymälät, eli jos jonkun valikoimista löytyy mieluinen laukku, käyn tsekkaamassa. Keskustassa on myös muutama outlet, joissa voin piipahtaa. Täällä eletään parhaillaan alennusmyyntiaikaa.

SN (Ei varmistettu)

Heippa!

Entäs tämä? Onko jo liian simppeli?

http://www.fiorelli.com/shop/handbags/dakota-small-crossbody.html

(Ei varmistettu)

Minulla on tämä. Positiivinen yllätys Eccolta.
http://shopeu.ecco.com/fi/fi/ecco/ecco-belaga_1695349/1695350?navId=623

Liisa (Ei varmistettu)

Eikö vain ole kummallista että tuo kultainen jyrää?!
-se ei ole koskaan mun silmää miellyttänyt, mutta oranssi joka sattuu olemaan väreistä mieluisin on usein yhdistetty kultaisiin yksityiskohtiin

Niinpä kenkiä, laukkuja, vaatteita, ja erityisesti takkeja ostaessa valikoima kapenee kummasti kun kultaiset yksityiskohdat eivät iske.

Vaihtoehto voisi olla vuosikertaveska, vanhat nahkaiset laukut ovat todella kestäviä.
Sellaiseen jos laitattaa vaikka suutarilla mieleisensä hihnan
:-)

Se täydellinen pikkulaukku | Kolmistaan (Ei varmistettu) http://kolmistaan.bellablogit.fi/se-taydellinen-pikkulaukku/

[…] odottaa. Sitä täydellistä. Kannatti kysellä apua ja olla tyytymättä […]

Katja (Ei varmistettu)

Moi! Saakohan tuota Korsin laukkua vielä jostain noilla hopeisilla yksityiskohdilla?

Kommentoi

Kommentointi on sallittu vain kirjautuneille käyttäjille.